Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Comenzi Volan Radio Cd

05 Feb 2014, 17:10

Salutare, am si eu mica problema in legatura cu comenzile pe volan pentru radio cd , sunt prezente (ma refer la telecomanda) dar nu functioneaza ... care ar fi cauza ???
ma poate ajuta cineva cu un sfat ?

Re: Comenzi Volan Radio Cd

05 Feb 2014, 17:21

Daca ai radio-cd-ul original, probabil ca ai un fir intrerupt. Verifici continuitatile fiecaruia. In caz ca-s bune probabil s-a stricat ceva electronic in telecomanda sau in radio-cd-ul original.
Daca nu ai radio-cd original si nici adaptor pentru comenzile de pe volan nu merge !

05 Feb 2014, 17:34

am cd player original dar cand am luat masina mi sa spus ca a avut radio casetofon original si apoi a fost schimbat cu radio cd tot original .... ma gandeam ca nu cumva sa nu fie mufa deconectata din radio cd , oricum multumesc mult de raspuns si o sa fac ce mi-ai spus.

05 Feb 2014, 19:37

daca esti din giurgiu te ajut eu
chir e asa greu sa completezi datele de la profil?

05 Feb 2014, 20:07

nu, sunt din Dambovita .... mi-am facut contul in graba si acum nu gasesc de unde sa imi modific datele ...
Daca ai placerea sa ma ajuti poti sa-mi explici aici sau pe privat
Multumesc!

12 Feb 2014, 19:53

O problema asemanatoare am si eu, cand am cumparat masina avea un cd player after market, am cumparat un CD original pentru Ford merge bine, dar nu functioneaza comenzile de la volan. Ma puteti ajuta, cum sa fac, unde sa ma uit, ati avut careva aceasta problema, cum s-a rezolvat? Va multumesc.

16 Feb 2014, 08:55

$1 scrie:$2 problema asemanatoare am si eu, cand am cumparat masina avea un cd player after market, am cumparat un CD original pentru Ford merge bine, dar nu functioneaza comenzile de la volan. Ma puteti ajuta, cum sa fac, unde sa ma uit, ati avut careva aceasta problema, cum s-a rezolvat? Va multumesc.

Va multumesc pentru ajutor...problema rezolvata, era mufa de la telecomanda de sub volan scoasa.
Răspunde