Subwoofer pe Focus Mk2
Stiu ca s-a mai discutat treaba asta pentru Mondeo si Focus mk1
dar eu am un Focus Mk2 din 2006 si nu stiu pe unde sa bag cablul de alimentare pt subwoofer.
Adica trebuie sa trag un cablu de la motor in interior (habitaclu) si nu gasesc nici o gaura sau vreun loc pe unde sa bag cablul.
Stie cineva ceva? Am vazut varianta aia cu cablul pe la portiera dar nu imi place, as vrea sa trec cu cablul direct din compartimentul motor in compartimentul habitaclu dar nu vad pe unde.
Cu siguranta sunt o gramada de cabluri originale care trec asa dar nu le vad.
Ma ajuta cineva?
Multumesc anticipat.
dar eu am un Focus Mk2 din 2006 si nu stiu pe unde sa bag cablul de alimentare pt subwoofer.
Adica trebuie sa trag un cablu de la motor in interior (habitaclu) si nu gasesc nici o gaura sau vreun loc pe unde sa bag cablul.
Stie cineva ceva? Am vazut varianta aia cu cablul pe la portiera dar nu imi place, as vrea sa trec cu cablul direct din compartimentul motor in compartimentul habitaclu dar nu vad pe unde.
Cu siguranta sunt o gramada de cabluri originale care trec asa dar nu le vad.
Ma ajuta cineva?
Multumesc anticipat.
Ford Focus Mk2, 2006, 1.6TDCI, 109HP, Ghia
JBL Subwoofer, bord iluminat albastru, Lumina ambientala albastra, Unitate multimedia cu navigatie,
Faruri Dectane cu DRL, Urmeaza: Eleron ST, Stopuri LED ...
JBL Subwoofer, bord iluminat albastru, Lumina ambientala albastra, Unitate multimedia cu navigatie,
Faruri Dectane cu DRL, Urmeaza: Eleron ST, Stopuri LED ...
-
musdancat - Incepator
- Maşina: Audi A4 B8. Ex Car:Ford Focus