salutari ,revin pentru o prblema care era normal sa apara

,cu sculele care le am daca las muzica cam 2 ore mi se descarca bateria

asta pentru ca nu am condensator de nici o culoare.
1. lamuriti-ma si pe mine cu aceste condensatoare(1 farad 2....)ce fac ele defapt?din cate am inteles se incarca cu curent din baterie incet,incet si distribuie consumatorului cu putere

daca e asa,o sa fie ceva de gen nu imi mai descarca bateria in 2,5 ore ci in 3, ore

asa-i?
2.am o statie kenwood kac 7204 cu urmatoarele specificatii;
http://images.kenwood.eu/files/prod/966 ... 8IT%29.pdf si un sub activ pioneer TS-WX20LPA cu urmatoarele specificatii; SPL 101dB
putere max: 200W
diametru difuzor 20cm
filtru LPF 50-125 Hz (-12dB/oct.)
switch pt inversarea fazei semnalului
intrari RCA + intrari semnal mare (difuzoare)
dimensiuni: 252x291x431 mm acesta e legat direct la iesirea dedicata lui in spatele HU-LUI.NU MA LEG DE EL.
Chestia e alta pe fata am doua jbl gto 938(pe 3 cai) de 100w si 2 ohmi fiecare si eu le-am legat cate una pe un canal la statie

ceea ce nu cred ca e bine pentru ca statia scoate 2 x 250 la 2 ohmi si in datele tehnice a amplificatorului zicae ca boxele sa fie mai mari decat puterea statiei.acum eu ma gandeam sa leg ambele boxe in serie pe un canal si sa devina de 4 ohmi si statia imi da atunci 170 w pentru amandoua de 100 fiecare si pe celalalt canal sa leg la fel in serie 2 boxe sal xpro16 de 130w(medii joase)care vor fi pe usile din spate.
SI in final ce condensator sa imi pun si cum va rezista acesta?
spuneti-mi daca am facut bine calculul pentru legarea boxelor si daca nu cum ma sfatuiti sa fac ,in conditiile in care vreau sa amplific cele 4 boxe (2 jbl2x100 si 2 sal 2x130,nush la sal daca is rms watii)pe cele doua canale ale statiei.de precizat ca si asa zboara freza cand te urci in masina dar statia si sub sunt la jumate

.PS nu vreau sa fortez statia ca am inteles ca daca e prea mica puterea dif.oboseste statia

multumesc