Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Navi Ford Fiesta Mk6 dedicata

07 Apr 2012, 19:38

Salut baieti,

caut si eu Navi dedicata pt ford fiesta mk6, aceea cu camera pt masarier,bluetooth,touchscreen, dvd si toate cele si mai ieftina daca se poate :D

Stiti unde sa gasesc asa ceva?
Si daca stiti cumva sunt probleme la touchscreen sau altceva? se merita sa dau banii sau raman la radio/cd :)

Stima!

Re: Navi Ford Fiesta Mk6 dedicata

16 Apr 2012, 11:39

cele mai ieftine sunt cele de la AudioSources, dar pica componentele la greu.

16 Apr 2012, 23:39

Ma intereseaza ce e original .. nu chi chan chu, nu vreau sa arunc bani ca si asa sunt putini ...

24 Apr 2012, 12:16

Din cate stiu eu, pentru Fiesta mk6 navigatia originala arata ca in poza de mai jos

Imagine

si alte variante, precum cea de mai jos

Imagine

sunt aftermarket

Deci daca vrei ceva cu touchscreen, nu gasesti original de pe MK6

Oricum, una cu touchscreen e in jur de 500 euro +/- 100 euro, din ce am vazut eu

LE: am mai gasit asa ceva (posibil sa fi fost optional si modelul asta in Vest - eu ma bazez pe ce am gasit in catalogul romanesc ptr Fiesta mk6.5 cand am facut afirmatia de mai sus)

Imagine
Imi seama cu ceva de pe Mondeo MK3, insa nu e cu touchscreen si daca nu ma insel, nu se pot face copii ptr hartile de .ro (Blaupunkt TravelPilot EX)

24 Apr 2012, 13:22

Poza 2 e ok ..
dar astea aftermarket se merita sa dai banii pe ele?
Mi`e sa nu pice ceva la el, gen sa nu mai mearga touch`ul, sa inghete de la frig :), sa nu se auda bine sau sa se vada aiurea pe display .. si cel mai rau in scurt timp sa nu mai am ce face cu navi - nu se mai aprinde sau mai stiu eu ce si de ce ..

Ms pentru interventia ta
Răspunde