Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

CD text pe CD 6000

03 Aug 2007, 16:54

se poate ca rds 6000 sa afiseze numele melodiei (inloc de "track1")?
am auzit pe cineva ca s-ar putea pentru un anumit gen cititoare TRACK!

Re: se poate?

03 Aug 2007, 17:11

$1 scrie:$2e poate ca rds 6000 sa afiseze numele melodiei (inloc de "track1")?
am auzit pe cineva ca s-ar putea pentru un anumit gen cititoare TRACK!

Din cate stiu eu nu se poate. Si la alte masini am vazut si tot la fel scrie!

PS: Cred ca trebuia postat la AUDIO.

04 Aug 2007, 03:32

1. Am rugat de mai multe ori ca titlul topicului sa fie unul sugestiv. Astfel ca din "se poate?" il voi transforma in "CD text pe CD 6000"
2. Este subiect de audio asadar va fi mutat acolo.

Asta nu tine numai de CD Player, ci si de "cd text" care este o optiune din Nero. Atunci cand scrii un CD Audio, il poti face cu cd text si daca se nimereste pe un player ca stie asta, iti va afisa numele melodie. Personal, nu cred ca cd-ul de pe focus este asa, dar os a incerc zilele ce urmeaza.

05 Aug 2007, 13:27

Daca playerul nu are optiunea de citire nu ai cum sa vezi.

07 Sep 2007, 18:17

inclin sa cred ca nu se poate, dar nu sunt ferm convins, o sa incerc sa verific si eu...

am observat doar la radio, la posturile ce transmit semnalul in format digital, ca pe displayul CD-ului imi apare si numele melodiei difuzate la momentul respectiv...

o sa incerc cu ceva CD-uri originale, ale caror playlist-uri sunt citite de un PC, de exemplu...

07 Sep 2007, 23:25

Ce zici tu cred că e RDS şi e la latitudinea postului dacă transmite numele melodiei.

08 Sep 2007, 21:48

Nu stie CD6000 ce-i aia CDtext. E unul drin primele lucruri pe care le-am incercat. Daca ar fi stiut si asta, ar fi fost cel mai supercalifragilistic CD-player audio montat standard pe vreo masina de nivelul Fiestei! Dar se aude ultra-extra, asa ca se iarta astfel de scapari...
Răspunde