In cazul casetofoanelor, acestora li se legau carcasa la masa(caroserie) pentru a disparea aceste interferente, in cazul tau nu se poate pune aceasta problema.
Exact aceeasi problema am avut-o si eu cu sunetul datorita unor amplificatoare dubioase. Problema am rezolvat-o cu un amplificator de generatie mai noua dar si in acest caz nu se poate aplica in cazul tau.
Ar mai fi solutia cu un izolator de masa (ground loop isolator) dar acestea sunt de dimensiuni maricele (o idee mai mici decat un PDA) si nici nu garantez ca vor merge.
O alta solutie ar fi un kit de deparazitare auto dar acestea sunt de generatie mai veche si de origine dubioasa.
Am incercat cu toate acestea dar singura rezolvare am gasit-o cu acest amplificator.
Ai mai putea sa incerci sa iei masa de alimentare pentru PDA direct de pe caroserie si sa vezi daca mai face asa.

Daca vi la urmatoarea intalnire a forumistilor din Septembrie ne putem vedea acolo si testa aceste lucruri pe care le am deja achizitionate. Doar ca va trebui sa aduci doua fire de tip
Jack - 2x RCA eu nemaiavand asa ceva in dotare

.