Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Diagrama mufa radio

28 Noi 2007, 12:15

Salut,

Are careva din pura intamplare o diagrama cu conectorii mufei de la radio CD 6000 de pe Fiesta 2007. Vreau sa-mi conectez iPodu' si n-am chef sa stau prin service. Am inteles ca se pune pe intrarea audio de la CD changer.

Am manualul de intretinere si service de la Fiesta pana in 1995. E in format PDF si are vreo 227 pagini si 7MB arhivat.

As dori sa-l puneti pe FTP ca ii cam mare fisierul.

Multzam,
k.

P.S. Zice cineva pe-aici de un domn care ar vinde chei cu telecomanda. Mai are asa ceva pentru ca as dori sa achizitionez si eu o astfel de cheie.

28 Noi 2007, 13:05

Salut,

Era un link pe undeva pe forum catre un site care avea prezentate conexiunile la mufele din spate de pe CD6000, nu-l gasesc momentan.

Pentru ce vrei tu sa faci, exista mai multe posibilitati.

Daca ai un buton "AUX" pe CD, atunci se poate instala o mufa de intrare audio in CD, pe care o conectezi la iesirea de casti a iPod-ului. Melodiile le selectezi tot de la iPod.

Daca ai un buton "CDDJ" pe CD, atunci CD-ul tau suporta si magazie de CD-uri si se poate pune un adaptor care pe langa semnalul audio iti va permite sa schimbi melodiile de pe iPod din butoanele CD-ului.

La sectiunea Reclame, un user se lauda ca poate aduce produse de pe site-ul acesta: http://www.connects2.co.uk/c2wizard.asp ... &modID=709

Uita-te acolo si o sa vezi ce posibilitati sunt, intre timp poate gasesc postul acela cu pinii mufelor.

Am gasit

28 Noi 2007, 15:51

Salut,

Am gasit cum se poate pune iPod sau ce vrea muschii mei pe radio CD6000 de Ford. Ii relativ simplu numa ca trebe niste chei de la Ford ca sa poti sa scoti magaoaia afara. Restul costa cam 10RON adica un cablu coaxial stereo si o mufa mama stereo. Zilele astea ma duc la ei sa-mi scoata magaoaia afara si sa-mi pun iPodu' ;) .

Iaca legatura:
http://web.mac.com/zifnab/iWeb/Visteon%206000CD%20in%20Ford%20Focus%20C-Max/How%20to%20wire%20the%20Aux%20input%20on%20A%20Visteon%206000CD%20in%20a%20C-Max.html

Ar fi interesanta chestia aia cu controlat iPod din butoanele radio doar daca scartzarii de la Ford nu s-ar fi zgarcit la LCD-ul ala minuscul si fara matrice de puncte. Probabil pe sistemele mai avansate au ecrane mai performante si facilitati de cautare a melodiilor. In plus mi se pare cel mai potrivit sa stai 5' la PC sa-ti faci un tracklist pentru traseul de urmat decat sa cauti o melodie prin GB de muzica si sa nu fii atent la trafic. Subiectul este interesant si posibilitatile sunt multiple datorita tehnologiei si pasiunii posesrilor.

Distractie placuta.
k

29 Noi 2007, 12:56

Da, e misto chestia. Stiti de unde putem sa facem rost de chei pentru scos RCD-ul afara?

01 Dec 2007, 19:54

$1 scrie:$2a, e misto chestia. Stiti de unde putem sa facem rost de chei pentru scos RCD-ul afara?

improvizezi :twisted:
eu l-am scos cu ajutorul a 4 pile de unghii, cu varful ascutit :twisted:
am pe masina un 5000c; schema e identica cu cea de la 6000CD, am facut legaturile in seara asta si partea cea mai tare e ca daca folosesti telefonu pe post de mp3 player ai rezolvat-o cu hands free'u :D

02 Dec 2007, 02:21

si daca vreau sa pun o magazie cd de ford, cum fac ca mufa de la magazie nu incape in mufa casului?

03 Dec 2007, 16:42

$1 scrie:$2i daca vreau sa pun o magazie cd de ford, cum fac ca mufa de la magazie nu incape in mufa casului?

pai vezi ca ar trebui sa ai un cablu pt magazie prin torpedou sau portbagaj. (eu la wagon il am in portbagaj)
dar eu zic ca iesi mai bine daca cumperi un mp3 si il legi prin aux

03 Dec 2007, 18:40

eu am rezolvat ... mi a facut un prieten un cablu cu mufe speciale , una am bagat o in cass si cealalta (jack) o bag in Ipod !!!

03 Dec 2007, 20:42

sigur ies mai bine...dar vreau sa pastrez comenzile de langa volan. mai pe scurt imi zice si mie cineva cam ce adaptor se pune la 5000c ptr. magazia cd? la 5000si 6000 are mufa speciala de cd changer la 5000c trebe adaptor...pe care nu-l gasesc!!!
Răspunde