Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

demontare masca boxe portiere

24 Oct 2007, 19:56

salut.as vrea sa montez in portiere langa difuzoarele originale 2 twetere( vreau mai multe sunete inalte)si nu stiu daca se pot demonta numai mastile de protectie din plastic de pe difuzoare sau daca trebuie sa demontez toata fata la portiera? daca cineva dintre voi a efectuat operatia asta va rog sa-mi spuneti ptr. ca nu as vrea sa fortez mastile de protectie de pe dif.si sa rup ceva.multumesc.

24 Oct 2007, 20:42

Eu am schimbat difuzoarele originale, asa ca am fost nevoit sa dau toate mastile usilor jos.

Si, intradevar, trebuie data toata masca. Eu m-am chinuit un pic, chiar si cu manualul in fata. Am facut poze la operatiune, dar nu prea am timp sa fac tutorialul.

Langa difuzoare chiar nu are rost sa le montezi, decat oarecum orientate spre tine. Eventual in masca pe care se afla si reglajul de oglinzi, pentru ca daca nu sunt cat mai aproape de tine si orientate spre tine, nu prea au efect tweeterele.

Numai bine!

25 Oct 2007, 15:26

multumesc de raspuns

02 Dec 2007, 07:36

Te-aş ruga tare mult să faci tutorialul ăla. Sunt sigur că f mulţi utilizatori ai acestui forum îţi vor mulţumi din suflet (inclusiv subsemnatul) :))

02 Dec 2007, 13:31

Buna ideea cu tutorialul si mai propun ceva:
infiintarea in pagina principala a acestui forum a unui topic doar pentru tutoriale. Nu conteaza marca sau modelul. La deschiderea topicului sa se vada despre ce tutoriale este vorba. Foarte important va fi sa nu existe altfel de postari, strict doar tutoriale.
Ce parere aveti ?

02 Dec 2007, 13:35

si eu as dori sa faci tutorialul...de cand am deschis topicul nu am mai demontat fata la portiera...mi-a fost frica sa nu rup ceva.

04 Dec 2007, 00:08

Este f buna idee lui fasconal dar ar trebui sa faca topicul cineva care sa puna pe langa scurta prez si 1 tutorial.................... ce zici TOXICRISTI, te bagi?
Răspunde