Audio/Video/Navigatie

ajutatima cu ceva

Cum se poate da muzica mai tare ?

ajutatima cu ceva

Mesajde alexx31 » 09 Iun 2008, 11:27

am 2 subwofere de 250 wati fiecare si nu stiu ce statie imi trebuie....k nu ma prea pricep...si dak poate fi legata de la difuzoare cumva k nu am iesire separata???
alexx31
Incepator

Re: ajutatima cu ceva

Mesajde RunAwayDU » 10 Iun 2008, 14:25

$1 scrie:$2m 2 subwofere de 250 wati fiecare si nu stiu ce statie imi trebuie....k nu ma prea pricep...si dak poate fi legata de la difuzoare cumva k nu am iesire separata???

Pai poti fie 2 amplifuri de 250, fie unul de 500. Fiind subwoofere, ampliful poate sa fie mono ;)

Si da poti sa le legi, dar nu ai aceeasi calitate. De exemplu eu am dat jos HU-ul, si am taiat firele care ies si se duc spre boxe. Si am luat semnalul de pe toate 4, iar amplifu meu avea intrare speciala pentru astfel de semnal(de pe boxe).. dar nu e neaparat, poti sa faci chiar daca ampliful nu are intrare speciala, dar precum spuneam nu se aude chiar asa de bine ca si pe o iesire speciala de woofer. Nu e deranjant, dar daca asculti de pe un semnal si de pe celalalt se simte diferenta ;)
Cauti un service auto? www.ServiceList.ro te ajuta sa il cauti dupa ce criterii doresti tu!
RunAwayDU
Ford Freak

Maşina: Ford Mondeo MK3 2001 2.0 Tddi 116 hp Ghia

Înapoi la Audio/Video/Navigatie