Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

fluctuatii volum radio la Fusion cu radio-cd model 4500

16 Ian 2007, 18:30

salut,
am achizitionat de curand un Ford Fusion SH, din 2004, si sunt mutumit de masina. Am insa o problema cu radioul: inregistreaza fluctuatii importante de volum. Nu se intampla acelasi lucru si cand functioneaza CD-ul. Masina este ehipata cu modelul original 4500.
Are cineva idee carui fapt se datoreaza modificarea intensitatii sunetului ?

17 Ian 2007, 13:24

Cum adică "fluctuatii importante de volum" ? Adică atunci când mergi mai repede, cu o viteză mai mare, atunci se aude mai tare ? Adică volumul e în funcţie de viteza maşinii ?
Asta-i bine, aşa-i reglat radioul.

17 Ian 2007, 14:10

sau poate intrii pe zone in care nu ai acoperire...
daca mergi doar prin oras, cu viteza normala, atunci se poate sa fie in neregula ceva.

17 Ian 2007, 14:37

radioul meu canta cand mai tare, cand mai incet, fara a fi proportional insa volumul sunetului cu viteza masinii. Poate depinde de nivelul semnalului radio, dar asta nu pot sa imi dau seama. Cert este ca fluctueaza volumul fara sa apara alte interferente (pureci), doar in mers si nu pot sa stabilesc vreo conexiune cu zona pe unde trec, frecventa in timp a fluctuatiilor sau orice alt element extern. Se intampla sa treaca 1 ora fara sa fluctueze, sau se poate intampla ca in drum spre serviciu (aprox. 1,5 km)sa fiu nevoit sa cresc sau sa scad volumul de 3 ori, pt a avea un sunet constant in masina .Nu se intimpla si cand functioneaza CD-ul...

17 Ian 2007, 18:10

Bine, dar în staţionare, cu motorul oprit pe o durată ceva mai lungă, şi atunci are fluctuaţii, pe radio ?

10 Noi 2007, 20:48

$1 scrie:$2ca in drum spre serviciu (aprox. 1,5 km).

dude
fara suparare, dar stai la 1.5 km de locul de munca si te duci cu masina?!? :?

Re: fluctuatii volum radio la Fusion cu radio-cd model 4500

18 Iun 2008, 18:11

am si yo aceeasi problema cu acelasi cd-player dar pe un ford fiesta, knd mergi mai tare volumul se da mai tare knd incetinesti se da mai incet. este o functie a cd-playerului pe care si yo incerc sa o scot ca ma scoate ea p mine din minti. daca se pricepe cineva HELP

18 Iun 2008, 18:23

..potentiometrul este de vina se poate schimba la un depanator radio-tv

19 Iun 2008, 00:12

stonicah da este o optiune si se poate scoate dar nu mai stiu exact cum

19 Iun 2008, 08:57

Ca sa dezactiveti optiunea trebuie sa mergi in meniu si sa pui OFF la AVL (parca). Daca nu, cea mai sigura varianta, e sa scoti mufa "Date" (inf despre viteza masini, alarma FORD) din spatele radioului (sunt 4 mufe: Alimentare-5/6 fire, Boxe-8 fire, "Date"-3/4 fire si Antena).

19 Iun 2008, 17:40

azi am rezolvato. am dat AVC off, AF off si CLIP off si gata problema.

26 Iun 2008, 09:05

AF-ul parca e optiunea care iti schimba frecventa la postul de radio ca sa ramani pe acelasi post cand te deplasezi, daca are acoperire si pe acolo, frecventa noua si-o ia prin RDS.
Răspunde