Cum se poate da muzica mai tare ?
26 Sep 2008, 14:12
Salutare
Din cite stiu eu nu s-a discutat despre asa ceva poate pentru ca multi au mp3 din fabrica....Dar eu nu am ...Asa ca am rugamintea de la cei ce au si folosesc mp3 -USB sa-mi spuna si mie care model de pe piata e mai bun din punctul lor de vedere...nu al vinzatorului

Eu am un model ,de fapt cel mai ieftin si nu-mi place ....dar nu pot sa le cumpar pe toate ca sa aflu care se merita si care nu ...Poate imi spune-ti voi ...Bafta
26 Sep 2008, 14:46
salut...mi-am cumparat recent un modulator care are inclus si bluetooth(adica se transforma si in car kit cand te suna cineva) sunetul se aude destul de bine cand schimbi melodia se aud mici fasaieturi dar in rest e mai mult decat ok...eu sunt f multumit...
http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=5758...am preferat sa intreb inainte ca sa nu am probleme
Ultima oară modificat de
BogdanFSB pe 26 Sep 2008, 14:53, modificat 1 dată în total.
26 Sep 2008, 14:51
Absolut ca poti sa pui link la produs

Cu Stima
26 Sep 2008, 15:08
Hmm pare interesant produsul.
26 Sep 2008, 15:16
daca e cineva interesat de cum se aude si alte treburi ma ofer voluntar...
26 Sep 2008, 15:23
Trece și tu locația la profil să știm de unde te luăm.
26 Sep 2008, 15:24
E sunt foarte multumit de Sound Fly (luat tot de la Digitalworld), cca 110 RON acum cca 6 luni.
Varianta curenta e putin schimbata, stie sa caute si singur frecvente libere, etc.
26 Sep 2008, 17:33
$1 scrie:$2ttp://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=5758
Hmm.. vad ca stie DivX si TV-out, la numai 199Ron ?
27 Sep 2008, 12:36
@Bogladen : Merci mult de raspuns ai fost foarteprompt....Sunt impresionat de scula ..mai cu seama ca am vazut-o pe net.Ideea era ca-mi doream ca cineva s-o aiba si sa imi dea niste info.daca se merita s-o cumpar.Din cite am inteles are mufa USB adica poti veni cu stick sau hard mobil si sa-l cinectezi la modulator...Asta e super fain ..DAR ceea ce ma doare cel mai tare este faptul ca cel putin la mp3 auto al meu se aude melodia cu o calitate indoielnica fata de cum reda un mp3 player fabrica...adica se aude mai incet si ca la radio cu mici fasaieturi pe fundalul melodiei...Nu vreau sa par foarte pretentios ....Multam mult de informatii inca o data ...Aparatul ala ma incinta foarte mult..
@Mihai L:O sa caut pe net modelul asta Sound Fly ...multam de info. O sa vad la ce ma hotarasc pina la urma .Bafta
27 Sep 2008, 13:19
cu cea mai mare placere...aaaa.....si, apropo, niciun modulator FM nu o sa se auda dpdv calitativ ca un mp3 auto...dar merge
29 Sep 2008, 07:10
Cata vreme nu e masina insonorizata cum trebuie, degeaba pui scule hi-fi...
Am mers acum vreo 10 ani intr-un mercedes nou-nout, claxonul propriu se auzea de undeva de departe, ca prin vis. Acolo da, poti simti diferenta intre un player mp3 si un cd player.
29 Sep 2008, 09:41
@Bogladen:din pacate ai dreptate ,...intotdeauna am fost poate putin snob dar totusi deviza mea in general este ca o scula scumpa e mai buna decit una foarte ieftina ...adica aparatul meu mp3 destul de ieftin ..in jur de 50Ron(cadou de la colegi ptr. sotie) e mai slab cu mult decit ceea ce mi-ai aratat tu

Ca urmare la salariu cred ca ma bag..
@Mihai L: Este f. adevarat ce zici .Am mers de multe ori cu Mercedes E -Avangarde 2007 si isonorizarea precum si scula audio m-a nenorocit pe viata.Am avut ocazia sa-mi cumpar modelul asta de mercedes dar m-am ferit de service ca de dracu ...Oricum ma gindesc mereu la cum se aude sunetul in habitaclul ala ...De belea