Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Telecomanda volan Pioneer

13 Sep 2008, 21:16

Am un Pioneer DEH-4000UB de care, exceptand receptia radio, sunt foarte multumit. Azi mi-a cazut in mana o telecomanda pentru volan Pioneer CD-SR77 si ce m-am mai bucurat...!! Dar a urmat sa aflu ca 4000UB nu are IR si deci nu am ce face cu telecomanda. Nu aveti idee daca se poate monta IR sub forma unui adaptor sau ceva? Daca nu probabil o sa vand telecomanda.............ah!

Re: Telecomanda volan Pioneer

15 Sep 2008, 11:23

Si cu cat dai telecomanda?
PS: se potriveste la un Pioneer DEH-3000MP?

15 Sep 2008, 16:06

Din cate vad in lista asta ... nu merge nici la al tau
Fişiere ataşate
Clip_5.jpg

15 Sep 2008, 20:04

Azi am observat o alta chestie de care nu sunt lamurit. La 4000UB zice ca se poate folosi o telecomanda de tip card CD-R320 care foloseste IR la fel ca CD-SR77. Nu inteleg de ce cea de tip card merge iar cea pentru volan nu.

15 Sep 2008, 20:38

Pai in sheet-ul ala iti zice ca nu e compatibil cu nicio telecomanda. Ma indoiesc sa mearga cu o telecomanda si cu alta nu. Pana la urma, doar forma difera.

Dar cum ai montat telecomanda pentru volan? Volanul parca are o galma imediat deasupra "spitelor" orizontale si nu prea pare comod sa o instalezi acolo.

15 Sep 2008, 21:19

Nu am fost eu suficient de explicit. Sheetul are un comment acolo in dreptul modelului 4000UB ... care este vizibil in noul atasament. Nu am montat inca telecomanda, am incercat doar sa vad daca merge.
Nu sunt tocmai un innebunit al comenzilor pe volan insa mi-ar place telecomanda in cazul asta pentru ca desi modelul asta de Pioneer are un design frumos are o ergonomie slaba si un buton de volum meschin. M-am gandit ca as putea sa montez telecomanda intre spirele volanului (in zona unde sunt mai apropiate, undeva la ora 8)
Fişiere ataşate
Clip_6.jpg

01 Oct 2008, 21:04

In caz ca mai intereseaza pe cineva ... 4000Ub nu suporta telecomanda decat cu fir.

11 Oct 2008, 08:50

poti da te rog frumos mai multe detalii?de unde se pot achizitiona telecomenzile cu fir?

17 Oct 2008, 09:42

Nu am fost detul de explicit. Cele cu fir sunt defapt cele din dotarea masinii ... comenzile pe volan! Se foloseste un adaptor de la unitatea de CD si se leaga la comenzile masinii...daca are asa ceva.... eu unul nu am, asa ca FARA!
Răspunde