Cum se poate da muzica mai tare ?
24 Dec 2008, 11:48
Se poate pune navigatia din poza la o masina care are doar aer conditionat si nu climatronic???
Daca are cineva idee cat ar costa.
- Fişiere ataşate
-

-

24 Dec 2008, 11:55
destul de mult. sh nu ai sa gasesti tot pachetul complet, iar nou costa citeva mii de euro fara montaj.
pe linga unitatea din bord, mai este una si in portbagaj, o antena gps, si foarte multe cabluri.
24 Dec 2008, 12:07
eu mi-am montat asa ceva pe mondeo-ul din dotate si a costat destul de (foarte) mult. ai putea sa cauti pe la demontari prin germania si sa cumperi absolut tot sistemul cu toate cablurile si surubelele lui.
24 Dec 2008, 12:14
si dupa ce ai montat ai stat cite luni fara harta Romaniei?

pina la urma ai rezolat? ai harta RO completa?
24 Dec 2008, 13:02
da...totul complet, inclusiv Bluetooth si Voice Control
24 Dec 2008, 23:40
Revin cu intrebarea - daca am AC pot sa-mi pun unitatea sau merge doar daca am climatronic?
25 Dec 2008, 10:36
Sincer sansele sint foarte mici iar daca se poate va costa foarte mult si nu se merita
Daca iti doresti neaparat asa ceva cinde masina pe care o ai si mergi in Germania dupa una cu navigatie au inceput sa apara deja foarte multe
un simngur exemplu
http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... geNumber=2
25 Dec 2008, 14:29
cred k o sa ma multumesc cu una aftermarket cand o sa am banii.
08 Ian 2009, 19:28
@ionutz: Imi poti spune si mie ce contine kitul de bluetooth si Voice control? As vrea sa vad si eu niste poze, in cazul in care ai, cu dracoveniile respective? Mersi anticipat
08 Ian 2009, 21:06
pai contine un cablu, un microfon si un modul. poze nu am:/
09 Ian 2009, 18:48
Mersi, ma interesa exact cum arata, cum si unde se conecteaza si care ar fi pozitionarea lor in spatiul consolei-unitatii navi (bineinteles in interior), pentru ca eu am desfacut odata panoul lateral dreapta de la tunelul median (la schimbatorul de vit) pentru a-mi lega un split cu 2 lacasuri de 12 v la bricheta si am observat ca erau niste fire care "stateau" si nu aveau ce face acolo.
Cand o sa am timp o sa fac niste poze sa vedeti si cum arata prizele alea in torpedou