Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Probleme sistem audio blaupunkt+JBL

23 Ian 2009, 09:15

Am pe focusul 2 un mp3 player alpine 9850 cu boxele originale, un amplificator blaupunkt si un subwoofer jbl CS 1204 B. Le-am avut si pe focusul 1 in aceeasi formatie deci stiu ce poate subwoofer-ul. Am observat insa in ultima perioada ca in mers bass-ul se aude mai nasol decat se aude cand stau la semafor. Adica atunci cand plec de pe loc la un moment dat scade si cand opresc isi revine. Nu este de la zgomotul masinii. Am incercat si cu bass teste si am constatat acelasi lucru. Am verificat toate firele si sunt prinse ok, deci nu e nici unul slabit. Are cineva vreo solutie/sugestie? Deocamdata nu am timp sa ma duc la un service specializat, asa ca sper sa gasesc aici o solutie.

Re: Probleme sistem audio blaupunkt+JBL

23 Ian 2009, 11:58

Din descrierea ta pare o problema de alimentare/contact imperfect. Ai verificat daca contactele sunt curate/neoxidate? Ai putea sa dai cu niste contact-spray; un contact imperfect/oxidat nu este totdeauna vizibil cu ochiul liber.
Ai incercat sa turezi motorul pe loc sa vezi daca face la fel?

Re: Probleme sistem audio blaupunkt+JBL

23 Ian 2009, 12:47

O sa incerc varianta cu turatul motorului. Am taiat cate un cm din cablurile care intra in subwoofer din statie si le-am decojit si le-am pus la loc. O sa fac acelasi lucru si la celalalte 2 capete.
Răspunde