Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Navi denso blocata .... solutie ?

24 Feb 2009, 11:32

Salutare. Am o cunostinta cu un mondeo cu navi denso.
A fost nevoie sa scoata bateria de pe masina, si din greseala a bagat codul pin gresit de vre-o 4 ori, si acum cica e blocata. Azi m-a sunat p mine ... deci nu am poze ... care ar fi problema si care ar fi rezolvarea :)
(acum cica nu-l mai lasa sa bage codul pin ...)
Oare merge cu cd-ul de upgrade ?

Re: Navi denso blocata .... solutie ?

24 Feb 2009, 11:38

hmm...zi sa bage codul puk :D ...era o glumita nevinovata nush :-?? :)

24 Feb 2009, 12:42

sa mai decupleze o data bateria a incercat ?

24 Feb 2009, 12:55

da, a incercat, i-a scos bateria vre-o 48 h
revin cu detalii, citez :
"cand intru in masina si apas central pe butonul de volum ca sa deschid navigatia , imi cere cod, bag 9600 si apas enter si nu face nimic"; "daca vreau sa intru in meniu apas 10 secunde pe butonul menu si bag codul 1310 ... asta merge"

1.JPG

24 Feb 2009, 18:51

Stiu ca era un topic dedicat codurilor de deblocare a unitatilor audio, incearca acolo sa gasesti codul necesar unitatii prietenului tau
hai ca asta e: http://clubford.ro/viewtopic.php?p=288627#p288627

24 Feb 2009, 20:23

$1 scrie:$2tiu ca era un topic dedicat codurilor de deblocare a unitatilor audio, incearca acolo sa gasesti codul necesar unitatii prietenului tau
hai ca asta e: http://clubford.ro/viewtopic.php?p=288627#p288627

am citit acolo ... i-am dat codul (acelasi cod il avea si el) si totusi nu merge ... dupa ce apasa enter nu se intampla nimic ...

27 Feb 2009, 22:49

................zi M0 si part no. de pe unitate si poate si merci ca data trecuta cand va-ti dat auto update si ati f..k navi va durut la oua dupa ce ati rezolvat dupa insistentele mele :-" codul e ca la orice unitate ford

28 Feb 2009, 01:43

$1 scrie:$2...............zi M0 si part no. de pe unitate si poate si merci ca data trecuta cand va-ti dat auto update si ati f..k navi va durut la oua dupa ce ati rezolvat dupa insistentele mele :-" codul e ca la orice unitate ford

2.JPG

multumesc anticipat !

03 Mar 2009, 22:58

Nu stiam ca unitatile denso au si pin, asa am vazut doar la navi la noul Mondeo mk4. Deci codul e cod si pinul e altul si probabil din mai multe cifre(la mk4 e din 5). O sa intreb maine de treaba asta

04 Mar 2009, 18:19

Treaba e cam nasoala, cei de la Ford tech, de la noi, nu stiu ce trebuie facut. Pune o intrebare pe http://www.fordmondeo.org sau trimite un mail la fabricant, la Denso :(

LE: am auzit ca daca schimbi dvd rom-ul din portbagaj se rezolva. Incearca sa pui dvd rom-ul tau la om pe masina sa vezi care e treaba. dar eu sincer cred ca nu are treaba dvd-romul ci modulul audio(unitatea radio/cd) care detine codul. Asta vine separat de display si tastatura.

24 Mar 2009, 05:57

Salut,
Eu am pus DVD-romul meu la un mondeo si...surpriza : The unit is not compatibile in serial number...sau ceva de genul.Una peste alta nu se "pupau". Ce este mai interesant la tine, cum vine aia sa-ti zica ce pin sa bagi????? La mine apare sa introduc pinul si atata, nu mai scrie si 9600. Sigur are pinul unitatii? Sau el crede ca 9600 e pinul? Eu am luat masina SH si surpriza nu aveam codul PIN pe nicaieri. Am mers la o reprezentanta FORD (in Germania) si cu 10 euroi s-a rezolvat problema in 20 de minute. Mai exact au dat unitatea jos, au comunicat codul ( nu stiu unde exact) si dupa 10 minute a venit pe mail PINUL unitatii. Am platit 10 euroi cu chitanta si mi-am vazut de drum. A, si intradevar mi-au facut o copie dupa actul de propietate al masinii ;).

Bafta multa !
Răspunde