Audio/Video/Navigatie

Boxe in stalpii din spate???

Cum se poate da muzica mai tare ?

Boxe in stalpii din spate???

Mesajde adi_bucur » 26 Mai 2009, 23:49

Salut,

Am un mondeo MK3 din 2002 combi si tare as vrea sa-mi pun niste difuzoare de 10" in stalpii aia din spate, de la haion. Am dat plasticul ala de acolo jos (acolo de unde dai blocul de lumini de pe spate jos) si ma cam incomodeaza surubul ala mare...Cred ca o sa-l tai (sau mai bine il inlocuiesc cu unul mai scurt, daca se poate...) si o sa-l prind cu o piulita cu frana...Astfel, sper sa-mi intre niste difuzoare de 10".

Intrebarea mea este: a mai facut cineva modificarea asta??? Astfel voi avea 6 difuzoare...Firele vreau sa le trag de la difuzoarele din portierele spate. Mai are cineva boxe acolo??? Daca are cineva vreun sfat util sau vreo idee...

Mai e ceva...scuze ca scriu tot in subiectul asa, dar nu am gasit nicaieri...stie cineva cat scoate un CDplayer 6000CD EON RDS?????Ca vreau sa-mi pun in usile din fata niste difuzoare Magnat coaxiale (25W reali fiecare) si in cele din spate niste difuzoare de bas si medii JBL (5-110W), Ambele sunt de 13". Merg boxele cu CDplayerul asta???

V multumesc :)
Imagine
adi_bucur

Maşina: Ford Maverick 2.0i FWD

Re: Boxe in stalpii din spate???

Mesajde adi_bucur » 27 Mai 2009, 18:35

Chiar nu si-a pus nimeni bxe acolo???Sau nu stie nimeni cati Watti scoate un 6000CD??? :(
Imagine
adi_bucur

Maşina: Ford Maverick 2.0i FWD

Re: Boxe in stalpii din spate???

Mesajde gabi_fiesta » 27 Mai 2009, 18:57

15-25
gabi_fiesta
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 1.3 70cp
VIN: WF0HXXGAJH4S20298

Înapoi la Audio/Video/Navigatie