Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

HELP antena tv

08 Iul 2009, 01:20

salutare
daca si a pus cineva dvd cu tv pe masina sau daca e cineva care stie si ma poate ajuta cu un sfat...
am dvd full pe masina si vreau sa mi cumpar o antena pentru tv
daca poate sa mi spuna cineva ce antena sa mi iau pentru a putea sa vad tv ok si peste 100 km / h
am gasit pe net mai multe modele de antene cu amplif dar nu as vrea sa dau banu pe ele si sa ma enervez ca le am luat degeaba
in speranta ca e cineva care a nimerit o antena capabila care si face treaba sa mi dea si mie de stire
thx anticipat
bafta

Re: HELP antena tv

09 Iul 2009, 08:56

iti pot oferii dvb-t(tunner tv digital extern) cu receptia posturilor tv pina la viteze de 120 km/h. cu pretul o sa revin in cursul zilei de astazi.

daca dvd-ul tau are tuner tv analog incorporat nu ai ce sa faci. trenuie sa pui doar antena analog dar vei receptiona doar cind vei sta pe loc. dar si atunci calitatea va fi tot proasta.

10 Iul 2009, 23:35

salutare
am mai cetit pe net si se pare ca ma agit degeaba cu antele pentru ca deocamdata semnal digital este prin bucuresti...brasov si parca ajunge pana prin zona clujului...
de prin 2010 s ar emite in toata tara ...dar...asa cum toate merg de cacat in romania tre sa ma astept ca o sa se emita semnalul asta digital cand o avea fiimiu vreo 20 de ani ...asa ca la limitez la stick/sd card de 8/16 giga bag la greu videoclipuri si filme
traiacsa pirateria de pe internet !!!

14 Iul 2009, 09:24

la 100 la ora aveti timp si de TV? :))
Eu zic sa fiti atenti la drum :)
Răspunde