Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

caut subwoofer pt masina , sfaturi?

17 Iul 2009, 11:06

caut sa-mi cumpar un subwoofer auto , as prefera activ ca sa nu ma incurc cu multe cabluri prin masina , am gasit asa ceva ttp://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere ... ofer_activ)/ ce parere aveti se merita? a avut cineva acest produs?sau poate imi recomandati voi altceva.
Respect dragi fordisti!

Re: caut subwoofer pt masina , sfaturi?

18 Iul 2009, 14:09

stau cu banii in buzunar si nu stiu ce sa-mi iau , am mai gasit ceva http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Juice/A8/ , dati-mi o parere daca nu dau cu zaru , pe care sa-l iau dintre cele doua?

18 Iul 2009, 16:03

Nu stiu cum suna astea cu amplificator incorporat ca nu am avut niciodata.Parerea mea:-probeaza-l intai sa vezi cum se aude,daca iti place il cumperi,daca nu,poti pune unul cu statie separat,iti recomand de 12"(30cm),eu am 2 si suna foarte bine.

21 Iul 2009, 09:01

Faptul ca au amplificator incorporat limiteaza oarecum puterea, in sensul ca nu se fac subwoofere autoamplificate de puteri mari. Pe de alta parte, nici nu ai nevoie de putere mare pentru a completa lipsa basului de la difuzoarele stock.
Dupa parerea mea, un sub de 20 cm ( 8" ) si 100-150w ar fi suficient. Daca difuzorul e mai mare, e mai bine, numai ca va trebui sa amplifici si difuzoarele sa poti face un echilibru de puteri intre sub si restul masinii.
In orice caz, pina nu asculti in masina subul, nu poti sti daca e pe gustul tau sau nu. La muzica e cam dupa gusturi.. ;)

22 Iul 2009, 10:37

La asta ma gandeam si eu , boxele stock se aud foarte bine , vreau totusi un plus de bass , ma gandeam la sub activ jbl (linku de mai sus ) are 100 w si cred ca e destul de mult avand in vedere ca eu am ff1 combi si portbagajul face parte din habitaclu. Practic e ca si cum as avea subwooferul pe bancheta din spate si 100w nu sunt putini. :D ce parere aveti?

22 Iul 2009, 11:31

Exact ce am spus si mai inainte, 100w sunt arhisuficienti, mai ales ca masina e combi.
Răspunde