Audio/Video/Navigatie

sistem audio

Cum se poate da muzica mai tare ?

sistem audio

Mesajde tzortzik » 17 Aug 2009, 14:30

salutare

as vrea sa imi pun un sistem audio bunicel pe un ford focus mk1. bugetul meu este de 1000 RON si nu am idee la ce sa ma uit. vreau sa schimb cele 4 boxe si as vrea si un woofer (daca e nevoie si amplificator). bugetul nu este fix. poate fi si mai mult si mai putin. am gasit destule chestii pe net dar am decis ca e mai bine sa intreb pe cineva care stie despre ce e vorba.

am mai apelat la aceasta metoda din inca doua motive. primul este ca nu stiu ce amplificator are radio-cd playerul de pe masina si al doilea nu stiu unde sa ma uit pentru dimensiunea difuzoarelor din usi (nu gasesc prin manual)

multumesc
tzortzik
Incepator

Maşina: FORD FOCUS 1 2002 HATCHBACK , 5 USI ; 1.8 TDDI ; 1753 ; 55 / 75 ; BHDA
VIN: WF0AXXGCDA1J38416

Re: sistem audio

Mesajde 12volti » 20 Aug 2009, 14:14

Difuzoarele pe Focus tau, eu stiu ca sunt de 6x8 inci, adica ceva mai speciale ca dimensiune. Dar se pot pune cu adaptor difuzoare de 16,5 cm.
Daca e sau nu nevoie de subwoofer, depinde de gusturi si in special de alegerea/instalarea componentelor, daca pui sau nu amplificare, daca faci sau nu preparare de usi, etc..
Dupa parerea mea, daca prepari usile, pui un amplificator mic si 2 seturi de difuzoare corect alese, nu ar mai fi nevoie de subwoofer.
Singura problema pe care o vad eu in cazul tau, ar fi bugetul care nu prea are cum sa ajunga pentru o instalatie cu oarece pretentii.
12volti
Incepator

Înapoi la Audio/Video/Navigatie