Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Navigatia color Denso are mufe RCA in spate?

27 Oct 2009, 20:19

Salut. Recent am achizitionat un Mondeo cu navigatie Denso Mare( din aia cu buton mare in partea de jos pe centru).
1. Vreau sa-mi montez un subwoofer. As vrea sa stiu daca unitatea are in spate mufe RCA pentru iesire de semnal. (se scoate greu unitatea? am vazut ca par sa trebuiasca 4 lamele ce trebuiesc introduse in fantele acelea subtiri)
2. Am reusit azi sa intru in meniul de service ca sa vad ce gasesc legat de bluetooth. In meniu la optiuni butonul cu bluetooth si comenzi vocale (parca) aparea cu galben ( activ cred). Am incercat sa caut cu telefonul pe ambele stari si nu gasescv nimic. Cum imi dau seama daca am sau nu bluetooth pe unitate.
Fişiere ataşate
IMG_11942.jpg

Re: Navigatia color Denso are mufe RCA in spate?

27 Oct 2009, 22:36

Nu are mufe RCA, nu are iesire separata pt. SubWofer.
Cel mai simplu, daca tot ai intrat in meniul secret, apesi pe butonul ala pe care scrie Bluetooth ca sa fie colorat cu portocaliu si apoi iesi din meniu, apesi pe butonul Phone si vezi ce se intampla.
Daca iti apare meniu cu butoane, apesi pe butonul fizic de Menu si vezi daca poti face iar butonul pe care scrie Bluetooth cu portocaliu. Daca ramane asa, atunci ai.. daca nu.. nu :)

30 Oct 2009, 12:47

Am si eu un focus la fel cu navigatie,ecran cu touchscreen si ma roade o curiozitate.Cred ca este o intrebare prosteasca dar ma gandeam,se poate pune in locul navigatiei(este in torpedou la mine) un dvd player care sa ruleze pe displayul masinii?Poate v-am starnit niste zambete dar,decat sa stau cu aceasta curiozitate mai bine intreb.
Multumesc!

03 Noi 2009, 20:05

din cate stiu eu nu se poate ceea ce vrei tu...

03 Noi 2009, 20:08

$1 scrie:$2m si eu un focus la fel cu navigatie,ecran cu touchscreen si ma roade o curiozitate.Cred ca este o intrebare prosteasca dar ma gandeam,se poate pune in locul navigatiei(este in torpedou la mine) un dvd player care sa ruleze pe displayul masinii?Poate v-am starnit niste zambete dar,decat sa stau cu aceasta curiozitate mai bine intreb.
Multumesc!

nu se poate pt ca unitatea cu diplay nu are mufe de intrare av si audio.

03 Noi 2009, 22:45

Nu se poate cu acea unitate DVD. Exista un modul adaptor pe la 300Euro ce se poate achizitiona si monta pe cablul dintre display si uniatea DVD de navigatie care iti pune la dispozitie si 2 intrari Video, una pt. un media player si alta pt. camera marche arriere.

04 Noi 2009, 13:47

Multumesc de raspunsuri.
Bafta!
Răspunde