Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

mp3 player pana in 150 euro

28 Mar 2007, 14:20

vreau sa-mi cumpar un radio cd cu mp3 pana in 150 euro....ce recomandati?

28 Mar 2007, 14:45

Daca nu vrei neaparat "marca", aveau la Auchann un nippon cu mp3, card reader si usb pe la 270 ron, 2 ani garantie, telecomanda. Merge super, are sotia mea si e foarte multumita. Display-ul este monocolor, lumina albastra.

Valabil daca esti din Bucuresti... Poti sa completezi si locatia la profil.

O zi buna!

28 Mar 2007, 16:42

nu sunt nici din bucuresti si nici nu ma incanta sa iau branduri din-astea....vreau ceva de marca

28 Mar 2007, 16:48

Pioneer la Carrefour 350 de lei
Sau LG + 2 boxe tot 350 de lei
Sau nimik
Cu Stima

28 Mar 2007, 17:57

Mai gasesti si SONY la 150 e, dar spune de unde esti ca sa stim unde te trimitem.

30 Mar 2007, 15:43

sunt din arad...da stau mai mult in timi....deci carrefourul iese din discutie

m-ar interesa in principiu dupa ce marci sa ma uit ...adica de exemplu panasonicul nu-mi inspira deloc incredere, LG - nici nu stiam ca fac radio dcuri cu mp3 pt masini...si vreau sa shtiu la suma asta (150 euro ) cam pe ce marca sa ma orientez...

30 Mar 2007, 23:12

Pai la Timisoara gasesti mai multe oferte.Ai Metro,Selgros,etc.Si eu sunt din Arad si am primit ceva oferta zilele trecute pt. un mp3 dar vreau sa mai astept putin. Nu mai tin minte exact marca dar parca era pe la 280 RON.DAca vrei mai multe detalii contacteaza-ma.In privinta firmei ,cred ca ...fiecare cu ce s-a obisnuit. Eu iti spun sincer ca am fost foarte multumit cu un radio cass auto-revers Kenwood. A cam trecut vremea lor dar iti spun ca n-am avut nici un fel de probleme.Nu stiu cat de bune sunt mp 3-urile de acest producator.

02 Apr 2007, 11:46

Dupa cum spune si Mihai, la Timisoara ai multe variante. Ti-as putea recomanda, pt. ca vrei ceva de firma, sa incerci la Euro pavilionull nou. Acolo este un magazin dedicat sculelor audio de masina.
Bafta.

02 Apr 2007, 14:57

Recomandarea mea, la pretul asta cauta orice Pioneer. De la ei inclusiv gama low este peste alte playere gen Sony, Kenwood, Alpine...etc

02 Apr 2007, 21:15

E hai sa nu exageram cu Pioneer
Eu de exemplu recomand Panasonic pt ca citesc orice cd si reproduc sunetele bine pe intreaga gama de frecvenze
Ii las pe cei 2 oameni care au Panasonic si pe care ii cunosc sa-si spuna parerea respectiv Asgard si Ionutz
Cu Stima

03 Apr 2007, 00:16

Eu unul ti-as recomanda sa nu te uiti la numele firmei producatoare catusi de putin. Motivul? Cu extrem de rare exceptii, marfa din domeniu disponibila la noi in hyper/supermarket-uri este "Made in China" - diferentele intre aparate sunt nesemnificative iar calitatea frizeaza bine de tot patetismul. Vrei ceva cu raport pret/calitate acceptabil? OK, singura solutie (dat fiind faptul ca nu prea ai posibilitatea sa testezi calitatea sunetului, ce sa mai vorbim de fiabilitate...) este sa ceri cartea tehnica a aparatelor care se inscriu in limita pretului maxim pe care ti-l poti permite. Cea care are cel mai "techie" aspect va insoti in general aparatul cel mai "serios" (prin "techie" nu inteleg cine stie ce prezentare zgubilitica, ci prezenta datelor tehnice detaliate, insotite de conditiile de determinare a parametrilor functionali).

O alta solutie, care nu stiu insa daca se poate incadra in suma specificata de tine, ar fi sa apelezi la magazine specializate - fie de firma, fie de aparatura audio. NU iti recomand magazinele specializate pe audio-video si alte minunatii pt masina, greu vei gasi acolo ceva de calitate si cat de cat ieftin.

In alta ordine de idei, trebuie sa adaug ca alergarea dupa calitatea redarii la un dispozitiv audio pe care-l vei folosi probabil in exclusivitate ca sa redai fisiere MP3/WMA este oarecum lipsita de sens. Insele fisierele mentionate sunt un atentat grosolan la calitatea sunetului (fiind arhive obtinute printr-un algoritm de compresie cu pierdere de informatie), deci nu poti cere player-ului sa redea un sunet de o calitate pe care sursa nu o poate sustine!

Succes la cautari!

28 Mai 2007, 11:31

mergi in media galaxy si cauta o unitate alpine. in banii astia e cel mai bun. daca nu gasesti, pioneer face treaba buna.
alpine e cam 4.5-5 mil, pioneer de la 3.3 la 5.8
la pioneer tehnologia e aceesi pe modelele low end, diferenta de pret facand-o aux in-urile, i-pod ready, display-ul si cam atat.

28 Mai 2007, 13:06

Eu am avut pioneer si am fost foarte multumit de el , l`am prins la ceva oferta si a fost 400 lei. citeste tot wma , mp3 , track etc
Răspunde