Belson e made in china, daca nu ma insel.
mie personal nu-mi inspira incredere ,dar asta depinde de tine si de starea in care se prezinta cele 2.
nu am inteles daca Sony are doar CD sau si USB, dar na, eu pot sa-ti prezint impresii generale de utilizare CD, USB, card, BT pt muzica
1. CD - cel mai dezavantajos din pct meu de vedere. e cel mai mare ca si dimensiune. are capacitatea de stocarea cea mai mica. pt o melodie noua trebuie sa scrii CD-ul, proces care dureaza mult comparativ cu o copiere simpla. se zgarie usor. etc
2. USB - cel mai usor mijloc de a stoca muzica si lua muzica de oriunde. personal vad ca dezavantaj daca playerul are intrare frontala, faptul ca ai un stick infipt acolo si ori de cate ori demontezi/montezi fata trebuie scos/bagat stickul la loc + personal nu-mi place sa ai ceva infipt in player (strica aspectul), chiar daca e superstick tot iese cu 3cm in afara. daca are intrare in spate va trebui sa-i gasesti un loc in bord unde sa-l fixezi, ceea ce posibil sa necesite ceva "decupaje"
3. card (microSD)- pe acesta il folosesc eu. mi se pare cel mai ok. sta ascuns in player, nu iese in afara. nu incomodeaza cu nimic. transferul de fisiere se face la fel de rapid ca la USB. exista inscriptoare de carduri pe USB minuscule care costa cca 20 lei si le poti tine oriunde ( in caz ca ajungi pe la un prieten si vrei sa-ti iei o melodie).
4. BT - ocazional poti asculta muzica de pe telefon. spun ocazional pt ca nu te va tine prea mult bateria la telefon