Audio/Video/Navigatie

PDA + Navigatie + WiFi

Cum se poate da muzica mai tare ?

PDA + Navigatie + WiFi

Mesajde KorRedDevil » 30 Ian 2011, 13:33

Caut un PDA de navigatie auto (deci, normal, cu GPS), dar care sa fie instalat pe un sistem de operare (gen Win Mobile) cu un browser (IE sau Opera, sau ce-o fi) plus, important, posibilitatea de conexiune Wi_fi.

Altfel spus, vreau un navigator auto performant (asta sa fie functia primordiala), dar cu care sa pot accesa si internetul prin Wi-Fi. Si inca ceva: nu vreau sa fie smartphoe, nici macar nu vreau sa fie telefon. Doar PDA+GPS+WiFi

De exemplu: ceva similar cu Mio P560. Din pacate acest model nu prea se mai gaseste: Se pare ca firma Mio s-a orientat acum spre device-uri de stricta navigatie (fara browser si fara Wi-Fi).

Ceva sugestii? Am cautat de nebun, dar ori gasesc doar navigatoare, ori sunt vechi, ori sunt telefoane...
KorRedDevil
KorRedDevil
Incepator

Maşina: Ford Fiesta, JH1 Fuja1, 2007, 1242 cm2, 75 CP, standard
VIN: WF0HXXGAJH7E48993

Re: PDA + Navigatie + WiFi

Mesajde Suddy » 22 Feb 2011, 15:37

Salut,

Daca vrei am eu un Acer F900, WM 6.1, receiver de GPS SiRF Star III chipset, la fel ca pe GPS-uri, browser IE, WI-FI. Starea este exceptionala, cu toate accesoriile, garantie inca. 700 RON.
Google-it si contacteaza-ma daca esti interesat. suddy_sylvyu@yahoo.com este adresa mea de mail

Bafta
Suddy
Ford Freak

Maşina: Ford Focus, 1.6, 110cp

Re: PDA + Navigatie + WiFi

Mesajde costin72 » 28 Feb 2011, 18:01

...si eu as putea sa-ti dau un sistem format din PDA Dell Axim x50v cu rezolutie VGA (placa video dedicata), 2 sloturi pentru memorie externa SC si CF SO WM 2003SE, porturi USB, wifi, bluetooth, IrDa (poate fi utilizat si ca telecomada), un GPS receiver extern B-Speech2 care se conecteaza prin Bluetooth si Miomap v3 cu harta Romaniei pe SD.
Bonus: card CF 2 GB, husa originala din piele Dell, acumulator de rezerva si cablu USB pentru incarcare auto si transfer date.
pret 400 lei neg
tel 0770614928 sau da-mi un PM
costin72
Incepator

Maşina: FORD FOCUS 1,6 VCTi 115 CP
VIN: WF0PXXGCDP8E76554

Înapoi la Audio/Video/Navigatie