Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

transmiter fm si detector radar

09 Noi 2007, 22:56

are cineva ambele?
intra in conflict?
io am detector radio si as cumpara un transmiter fm
... sau sa-mi cumpar o caseta adaptoare si un mp3 player?

09 Noi 2007, 23:46

Daca ar intra in conflict nimeni nu ar mai cumpara detectoare de radar pentru ca le-ar prinde la radio... :lol:

10 Noi 2007, 00:38

1 la mana se cheama modulator FM ce zici tu si 2 am avut eu la un momentdat si nu au nici o treaba unu cu altul.Acu nu mai am detector ca merg doar prin oras si nu era al meu.Nu-i vad deloc utilitatea in oras(ma refer la detector).

10 Noi 2007, 02:21

pai in iasi, la ce gropi aveti, e mare minune daca prindeti 50 la ora ... in bucuresti, cand e mai liber, parca te cheama sa o calci nitel

10 Noi 2007, 02:26

@dudu79: Merita Modulatorul FM. E cel mai ieftin gadget cu care poti sa-ti upgradezi sistemul audio.
Nu are nici o legatura cu detectorul de radar.
Gasesti in Oferta de Real, un modulator care are si intrare pt auxiliare, citeste SD-card, si memorystick (USB) + telecomanda la 69 RON.

10 Noi 2007, 02:49

$1 scrie:$2ai in iasi, la ce gropi aveti, e mare minune daca prindeti 50 la ora ... in bucuresti, cand e mai liber, parca te cheama sa o calci nitel

Si acolo unde nu sunt gropi te trezesti cu o denivelare ca urmeaza o trecere de pietoni unde a mierlit-o candva vreunu sau li se pare unora ca ai putea depasi 50...

10 Noi 2007, 16:07

caseta adaptor pt mp3 player are cineva?
cum se aude??

10 Noi 2007, 22:04

$1 scrie:$2aseta adaptor pt mp3 player are cineva?
cum se aude??

Nu-ti lua asa ceva(caseta) ca e naspa.Eu am avut si dadea rateuri dupa ce mergea un timp.Si am avut 2 modele diferite.Nu pot spune acelasi lucru despre modulatorul FM(tot doua am avut). Ti-l recomand in defavoarea casetei.

11 Noi 2007, 01:54

Eu am 3 solutii de ascultat muzica de casa necumparata in masina.
1 ce-a mai proasta solutie este caseta
2 modulator fm cu baterie care vine pus la mp3(se aude ca un tauit de tv si claritatea lasa de dorit)
3 modulator care se pune la bricheta (din toate solutiile se aude cel mai bine dar mai da si el rateuri,cablu de pus la mp3 de la inceput a dat rateuri si il folosesc doar cu stick-ul.De cand am montat si o statie cu un subwoofer imi face probleme pe un canal,din cand in cand se aude mono si destul de des.Trebuie sa il ating sa mearga iar stereo.Destul de deranjant.)
Acestea sunt solutiile incercate de mine pana acum si cred ca urmatoarea este un mp3 player dar asta cand nu o sa mai pot de nervi cu stick-ul :D

PS:Scuze ca este un pic offtopic dar cam cat ar costa aproximativ un cd-player care sa se potriveasca cu modelu meu de casetofon si la mufe si la dimensiuni sa nu trebuiasca sa pun adaptoare si alte chestii?

11 Noi 2007, 03:57

Un mp3 player e in metro pe la 200 - 250 ron. Pe mufele EURO si eventualele rame adaptoare poate mai dai cativa zeci de lei si ai un mp3 player, fara sa te mai chinui cu fm-shituri.

11 Noi 2007, 04:33

$1 scrie:$2ai in iasi, la ce gropi aveti, e mare minune daca prindeti 50 la ora ... in bucuresti, cand e mai liber, parca te cheama sa o calci nitel

da asa e... strazi de cacat... dar macar noi in IS nu stam de 15 ori la un semafor, nu facem 3 ore din piata unirii pana in aeroport la ora de varf, etc... mai bine cu ceva gropi decat sa circul bara la bara zilnic ;)

11 Noi 2007, 09:19

$1 scrie:$2n mp3 player e in metro pe la 200 - 250 ron. Pe mufele EURO si eventualele rame adaptoare poate mai dai cativa zeci de lei si ai un mp3 player, fara sa te mai chinui cu fm-shituri.

Nu vreau sa renunt la aspectul aratos al bordului daca nu m-ai inteles de ce imi doresc doar ceva original care sa vina acolo ca din fabrica.Deci intrebarea ramane valabila.

11 Noi 2007, 14:56

Sunt rame facute special pentru fiecare model. In Timisoara le-am vazut la Car Systems, un magazin ce se ocupa de accesorii auto

11 Noi 2007, 17:01

Dudu, mai bine iti iei o unitate DIN, cumperi o masca adaptoare, mufe adaptoare (de la Vitacom) si te asigur ca va suna mai bine decat unitatea audio originala Sony. Nu e nevoie sa tai nici un fir sau sa dai vreo gaura pe undeva. Eu asa am facut la Mondeo. Fratele meu (are tot Mondeo) este acum nemultumit de 6000CD al lui dupa un drum lung pe care l-a facut cu masina mea.
Momentan am un Blaupunkt pe care as vrea sa-l schimb pe viitor altul cu Bluetooth incorporat si USB/SD Card.
In minunata Dacie am un Pioneer care e excelent, ce am mai avut si-mi place este Kenwood-ul.
Cu Sony am avut incindente neplacute si nu mai iau niciodata...
Modulator FM se gaseste la pret decent la http://www.vitacom.ro sau la http://www.intend.ro .
Daca vrei sa incerci cu caseta adaptoare am eu una Philips pe care am folosito fara probleme la vechiul 5000RDS EON cu un mp3 player cu CD. Ne putem intalni intr-o zi sa incerci.

12 Noi 2007, 00:45

mersi de sfaturi
cred ca am sa renunt si am sami iau un cd player cu mp3, nu de alta da am si detector si nam numa o intrare pt bricheta si solutia sa mai cumpar si un triplu pt bricheta nu mi se pare una buna ca o sa ma incurc prin fire:)

18 Noi 2007, 11:47

Modulator alege SOUNDFLY ,,La mine e al treilea,restul sunt stifturi e mai scump cam 130ron dar merita se aude clar

21 Noi 2007, 04:24

$1 scrie:$2

Si acolo unde nu sunt gropi te trezesti cu o denivelare ca urmeaza o trecere de pietoni unde a mierlit-o candva vreunu sau li se pare unora ca ai putea depasi 50...

ma da voi tot in iasi stati ? :)) , ce 50 ? ca pe la mine vitezele incep de la 70-80 si urca pana pe la un 100-110 :)), sper sa nu ma vada politia

22 Dec 2007, 21:34

$1 scrie:$2odulator alege SOUNDFLY ,,La mine e al treilea,restul sunt stifturi e mai scump cam 130ron dar merita se aude clar

Majoritatea modulatoarelor sunt stifturi. Am si eu unul si se aude execrabil, de aceea as dori sa il schimb.
Am vazut ceva pe la Domo la 130 ron - Kensington. Are cineva?
Poate sa ne spuna daca se aude bine?
Macar la nivelul calitatii unei casete audio.

22 Dec 2007, 22:45

eu am tot modulator fm soundfly si se aude perfect 130 ron. plus un stick de 4 gb. 120 ron.

22 Dec 2007, 23:02

$1 scrie:$2odulator alege SOUNDFLY ,,La mine e al treilea,restul sunt stifturi e mai scump cam 130ron dar merita se aude clar

...la asta te referi? ... http://www.conectica.ro/display/3-72-20 ... manda.html

23 Dec 2007, 01:40

$1 scrie:$2u am tot modulator fm soundfly si se aude perfect 130 ron. plus un stick de 4 gb. 120 ron.

Sa intelegem ca acesta este cel mai bun de pe piata la ora actuala?
Am vazut ca sunt 2 modele :
- unul mai mic, care suporta stick si aux (130 ron)
- unul mai mare care pe langa stick si aux are slot pentru card SD (150 ron)

Alte diferente mai sunt intre ele?

23 Dec 2007, 01:51

singura diferenta este ca cel de 150 ron. suporta si slot card.

23 Dec 2007, 12:41

acelasi modulator soundfly am si eu...se aude super

Re: transmiter fm si detector radar

19 Feb 2008, 21:41

Am eu un Soundfly de vinzare folosit 1 luna (tocmai am primt cadou altul !), daca vrea cineva din Timisoara , 0744557528. 130 RON. Am mai avut 2 modulatoare si confirm ca asta chiar e singurul care nu scoate zgomote si are si frecventa setabila pe toata scala FM 87-108 mhz.

20 Feb 2008, 09:52

am avut unul de proba ...,jalnic ,,pierde frecventa ,,langa taxi-uri incepe si fasaie...intr-un cuvant ...,tzepe :D

22 Feb 2008, 21:57

Poate nu era Soundfly ! Serviciul meu implica calatorii in toata tara, deci am mers cu el in aproape toate orasele si n-am auzit nimic din ce zici tu, doar daca pe frecventa setata emite un post de radio puternic, si zic asta pentru ca am avut surpriza sa emita Soundflyul chiar peste semnal radio , adica daca il opream abia atunci prindeam postul de radio.

29 Feb 2008, 12:43

Acum am vazut si eu discutia asta
Problema la mine era alta. Am vrut si eu modulator dar mi-am amintit ca mai am si un detector si un GPS. Asta ar inseamna 3 alimentari in acelasi timp pe bricheta ceea ce nu-mi prea convine, chiar daca se gasesc in comert chestii din acelea 3in1 brichete (eu vreau cat mai putine mate pe bord).
Astfel problema am rezolvat-o partial cumparand un sistem de acela cu senzori de parcare cu oglinda care mai are in plus si alte balarii printre care si modulator FM. Oglinda am alimentat-o de la plafoniera. Merge Ok dar nu are memorie, asa ca muzica e transmisa prin bluetooth de la telefon(GPS) la oglinda si apoi FM la masina.
Si sa nu uit, nici urma de interferenta intre aparate, insa calitatea sunetului are de suferit, dar nu prea exagerat.

03 Apr 2008, 03:07

$1 scrie:$2m eu un Soundfly de vinzare folosit 1 luna (tocmai am primt cadou altul !), daca vrea cineva din Timisoara , 0744557528. 130 RON. Am mai avut 2 modulatoare si confirm ca asta chiar e singurul care nu scoate zgomote si are si frecventa setabila pe toata scala FM 87-108 mhz.

mai este valabil, ca ma intereseaza si pe mine :)

12 Apr 2011, 23:32

salutare domnilor! imi poate spune si mie cineva cum pot repara unitatea audio? este un blaupunkt original iar masina este un mondeo 3 2,0tdci 2005. eu nu prea am timp sa stau pe forum, dar daca ma poate ajuta cineva ma gaseste la tel 0766 333 970 sau 0746 240 082. cristi. multumesc.

14 Apr 2011, 20:09

Cristi 2005
Incearca cu functia search .
Răspunde