Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Re: Aux CD6000 - facut acasuca :)

22 Apr 2009, 22:12

cauta pe youtube ca gasesti filmulet.

22 Apr 2009, 23:12

aici vezi ce si cum: http://www.siocommunications.co.uk/Foru ... pic=1445.0
si filmuletul de care e vorba, care de altfel il gasesti si daca citesti din link-ul anterior: http://www.youtube.com/watch?v=3n_VTX7sLHU

ca sa nu mai intrebe nimeni cu unitate dreptunghiulara cum face, procedeul este acelasi, singura diferenta fiind extragerea unitatii audio din bord, care se face cam asa: http://www.geocities.com/cnews05/cd6000.htm

24 Apr 2009, 22:02

Din cate am vazut, sunt 2 variante:
1. Scoti unitatea audio si te legi direct in spate daca legatura nu e cumva facuta;
2. Desfaci torpedoul si cauti mufa rosie cu 4 gauri in linie si speri sa fie conectata si in spate la unitatea audio.

Eu as opta pentru varianta 2.
Dar sunt urmatoarele intrebari:
Daca gasesc mufa rosie cu cele 4 gauri in linie, sigur e conectata si cea alba in spate la unitatea audio?
Am vazut ca in mufa rosie din cele 4 gauri doar 3 sunt ocupate. Exista mufa tata pentru mufa mama rosie? Daca da, unde o gasesc?
Daca nu se gaseste mufa tata pentru mufa rosie, voi ati taiat mufa si ati facut legatura pe direct?
Am inteles ca aveti nevoie de un cablu audio cu trei fire. Cum legati cele 3 fire de la cablul audio, de cele 3 fire din mufa rosie?

Sper sa ma puteti ajuta.

30 Apr 2009, 13:30

Mersi mult de ajutor.
Am reusit si se aude bine, nu ca la cd, totusi. Scoate inaltele mai tare datorita faptului ca pot umbla la bass si treble din meniul playerului; doar ca trebuie sa dau mai tare volumul. Ceea ce nu imi place este ca mai vajaie cateodata in boxe pana apuc sa dau play. In rest toate bune.
Multumesc mult inca o data!

06 Mai 2009, 18:42

Salut. Pana la urma a reusit cineva sa monteze aux pe versiunea 6000 cd fara tasta de aux (foto) , ca eu nu am reusit. Am tras firele de la mufa cd changer (pinii 5-right,6-left,11-ground) si nu se intampla absolut nimic. Ce mai tre sa fac? Mai e ceva in meniu sau tre sa mai conectez vreun fir sa emulez magazia de cd sau sa simta prezenta semnalului ? Astept parerile celor ce au reusit sa rezolve problema!
FiÅŸiere ataÅŸate
6000 cd rear.jpg
1149772144.jpg
1149772144.jpg (11.5 KiB) Vizualizat de 2682 ori
6000 cd front.jpg

08 Mai 2009, 15:34

nu stie nimeni ???????? :-S :-S :-S nu e nici un meserias pe forumul asta ? Unde ati plecat ???? :))

10 Mai 2009, 19:40

$1 scrie:$2in cate am vazut, sunt 2 variante:
1. Scoti unitatea audio si te legi direct in spate daca legatura nu e cumva facuta;
2. Desfaci torpedoul si cauti mufa rosie cu 4 gauri in linie si speri sa fie conectata si in spate la unitatea audio.

Eu as opta pentru varianta 2.
Dar sunt urmatoarele intrebari:
Daca gasesc mufa rosie cu cele 4 gauri in linie, sigur e conectata si cea alba in spate la unitatea audio?
Am vazut ca in mufa rosie din cele 4 gauri doar 3 sunt ocupate. Exista mufa tata pentru mufa mama rosie? Daca da, unde o gasesc?
Daca nu se gaseste mufa tata pentru mufa rosie, voi ati taiat mufa si ati facut legatura pe direct?
Am inteles ca aveti nevoie de un cablu audio cu trei fire. Cum legati cele 3 fire de la cablul audio, de cele 3 fire din mufa rosie?

Sper sa ma puteti ajuta.

Am desfacut si eu torpedoul, dar nu am gasit mufa rosie cu cele 4 gauri. Am desfacut si radio cd-ul si nici acolo nu e. Mai e ceva de facut?

11 Mai 2009, 19:59

Te salut.
Eu nu iti pot da nici un sfat.
Nu am facut inca nimic.
Din cate am tot citit, am ajuns la acele concluzii si apoi intrebari.
Speram sa imi raspunda cineva ... asa ca la un "boboc" in ale electronicii.
Inca mai astept un plan de atac, puct cu punct.

12 Mai 2009, 20:50

$1 scrie:$2alut. Pana la urma a reusit cineva sa monteze aux pe versiunea 6000 cd fara tasta de aux (foto) , ca eu nu am reusit. Am tras firele de la mufa cd changer (pinii 5-right,6-left,11-ground) si nu se intampla absolut nimic. Ce mai tre sa fac? Mai e ceva in meniu sau tre sa mai conectez vreun fir sa emulez magazia de cd sau sa simta prezenta semnalului ? Astept parerile celor ce au reusit sa rezolve problema!

Am eu radio exact ca al tau pe mondeo din 2001.Am studiat de n-am mai putut si pana la urma am luat un xcarlink de care se pare ca sunt destul de multumit.Alta varianta mai buna se pare ca nici nu exista.Daca te intereseaza mai multe detalii da-mi un PM cu nr de telefon si mai vorbim.Oricum ,eu cred ca alta varianta nu prea este!

12 Mai 2009, 20:54

$1 scrie:$2u stie nimeni ???????? :-S :-S :-S nu e nici un meserias pe forumul asta ? Unde ati plecat ???? :))

Abia acum am observat ca esti din Bacau..Daca ai drum spre Suceava anunta-mi si-ti arat xcarlink-ul si decizi daca merita sau nu.

13 Mai 2009, 06:00

Dar in principiu ma intereseaza calitatea auditiei, se aude la fel de bine ca la cd sau mai prost ? Tre sa dai volumul mai tare sau nu e nicio diferenta? In momentul in care conectezi device-ul apar optiuni noi in meniu radiocd sau cum tre sa comuti intre cd, radio si device ? Se poate naviga sau vede si foldere sau doar fisierele. Citeste doar mp3 sau mai merg si alte formate audio? Multumesc anticipat. :-h :-h

13 Mai 2009, 06:21

$1 scrie:$2ar in principiu ma intereseaza calitatea auditiei, se aude la fel de bine ca la cd sau mai prost ? Tre sa dai volumul mai tare sau nu e nicio diferenta? In momentul in care conectezi device-ul apar optiuni noi in meniu radiocd sau cum tre sa comuti intre cd, radio si device ? Se poate naviga sau vede si foldere sau doar fisierele. Citeste doar mp3 sau mai merg si alte formate audio? Multumesc anticipat. :-h :-h

Calitatea auditiei e cea mai aproape de cd,nu e chiar identic dar mi se pare cea mai aproape.Mai are un zgomot de fond care am inteles ca se poate filtra destul de usor si care nu e chiar asa deranjant,si mai depinde si de bitrate-ul melodiei,cu cat e mai mare cu atat e mai aproape de calitate cd.La volum se pare ca trebuie dat putin mai tare dar nu mult.Pe device se comuta apasand de doua ori tasta cd.Fiind emulator de magazie cu 6 cd,el vede stickul tot asa.Deci pe stick faci 6 foldere care le denumesti neaparat CD01 ----pana la CD06 in care pui mp3-urile.Intre asa zise cd-uri se comuta cu butoanele de la 1 la 6 de pe panoul frontal al radioului.Afisajul va fi de forma CD01-01, CD06-99.Nu vede subfoldere.Alte formate inca nu am incercat.Oricum alta varianta nu cred ca ai la modelul asta de radio,eu per total unt multumit,cu 2-3 stickuri ai o caruta de muzica.Daca mai e ceva ,intreaba!

13 Mai 2009, 10:53

da cred ca e singura solutie, ori cd changer ori device-ul pe care il ai tu. E clar, daca zici ca tre sa apesi de 2 ori pe butonul cd si vede device-ul; si mai sunt si niste reguli de scriere a folderelor in device..... inseamna ca nu are cum sa vada o simpla mufa de auxiliar, daca nu are buton dedicat pt acesta. Multumesc pt. lamuriri. Daca am drum spre suceava , poate am sa te deranjez putin in legatura cu xcarlink. numai bine :-h

13 Mai 2009, 13:03

Astept oricand vrei,da PM

27 Iul 2011, 22:36

am desfacut casetofonul si am vazut ca am mufa alba in quadlock, asadar undeva prin torpedou am si mufa de aux. Ma poate ajuta cineva cu o metoda de a face prelungirea mufei de aux direct din mufa de 4 pini din torpedou? Ma gandesc ca as putea lega firele pe direct cu o mufa jack, dar nu cunosc care-i ordinea lor.

29 Iul 2011, 11:32

Nimeni? :|

05 Sep 2011, 20:31

azi am montat si eu. am facut cateva poze. o sa fac un tutorial scurt :)

07 Sep 2011, 16:08

Salut!

Am facut un tutorial scurt:

http://www.flickr.com/photos/kovacsandr ... 123557066/

Spor la treaba!
Răspunde