Cum se poate da muzica mai tare ?
22 Oct 2010, 15:01
salut o intrebare pentru cei care au sistem audio cu navigatie de la blaupunkt . Momentan sunt in anglia cu focosul meu si nu stiu cum se pot memora posturile radio de aici laorice scanare ramin tot alea din rominia memorate si nu stiu ce setari trebuie sa fac pe acolo pe la rds sau unde poate imi spune cineva care stie multumesc atasez si o foto
- Fişiere ataşate
-

- navigatie focus.jpg (8.27 KiB) Vizualizat de 2192 ori
22 Oct 2010, 16:16
tii apasat 2-3 secunde butonul corespunzatori pozitiei pe care vrei sa memorezi radioul (1, 2,..., 6)
29 Noi 2010, 22:04
Multumesc
04 Dec 2010, 19:14
$1 scrie:$2alut o intrebare pentru cei care au sistem audio cu navigatie de la blaupunkt . Momentan sunt in anglia cu focosul meu si nu stiu cum se pot memora posturile radio de aici laorice scanare ramin tot alea din rominia memorate si nu stiu ce setari trebuie sa fac pe acolo pe la rds sau unde poate imi spune cineva care stie multumesc atasez si o foto
Buna ,
Am acelas radio ca cel atasat de tine si nu sunt multumit de puterea de receptie a radioului . Ce parere ai , e la fel? Ai si navigaie pentru Romania? Multumesc .
14 Dec 2010, 23:54
vasi, nu exista harti pe romanica...din pacate.
receptia rodio lasa uneori de dorit
dar sunetul e bestial, un pic mai fidel decat al unitatii simple
viewtopic.php?f=54&t=58156&p=826662#p826662
15 Dec 2010, 07:28
da Cristy , asa are sunet ff bun dar receptie slaba.O sa incerc sa probez montajul din atasament .
- Fişiere ataşate
-
AM_FMradio.pdf
- (131.42 KiB) Descărcat de 270 ori
23 Dec 2010, 19:50
vad ca nu e nimeni care sa si dea cu parrerea despre montajul propus in atasament . Curaj !
18 Sep 2011, 16:35
Intr o zi am scos unitatea radio din locas si am pus o bucata de sarma de aprox 2 m in locul antenei . O receptie radio si o claritate ff BUNA .Deci leg de antena este buba si e posibil sa fie la plafon sau mai vad ......
Fiind in criza de timp am pus totul la loc cum era inainte si acum astept o zi cand voi interveni pentru a rezolva problema cu receptia posturilor de radio.