Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Subwoofer

28 Aug 2011, 13:19

Se poate agata un subwoofer de Cd6000 (mondeo mk3 2001) ??
Aceeasi intrebare si pentru amplificator.
:)

Re: Subwoofer

02 Sep 2011, 21:25

$1 scrie:$2e poate agata un subwoofer de Cd6000 (mondeo mk3 2001) ??
Aceeasi intrebare si pentru amplificator.
:)

doar daca cu un amplif cu intrare hi-level, conectandu-te la firele de la boxele cd-playerului (nu iti recomand sa o faci de unul singur)

sfat prietenesc, upgrade cu playerul sony, original ford, care are si sub out.

08 Sep 2011, 20:05

$1 scrie:$2
doar daca cu un amplif cu intrare hi-level, conectandu-te la firele de la boxele cd-playerului (nu iti recomand sa o faci de unul singur)

Se potriveste pe Mondeo 2001 (fara facelift)?

10 Sep 2011, 08:33

Se potriveste pe Mondeo 2001 (fara facelift)?

daca nu ma insel, ai nevoie de rama de integrare in bord si adaptor la mufa. stima

09 Oct 2011, 20:02

Eu am un mondeo din 2001, si am facut exact ceea ce vrei tu sa faci. Semnalul a fost luat de pe iesirile catre boxe (am taiat firele chiar dupa mufa ce iese din cd-player). Conectarea cu amplificatorul a fost usoara in cazul meu deoarece amplificatorul meu avea HI imput, dar in cazul in care amplificatorul tau nu are asa ceva din cate stiu exista ceva filtre care fac aceasta treaba.

De auzit se aude bine, singurul inconvenient fiind faptul ca nu pot regla volumul subwooferului separat, asa ca iti recomand sa iti faci un buton de on/of pentru el. Dar si problema aceasta se poate rezolva la unele amplificatoare care au un remote pentru reglarea volumului acestuia.

28 Oct 2011, 16:28

normal semnalul se ia de la 2 boxe , stanga si dreapta dar f putini fac asta.
Răspunde