Montaj sistem audio pe FF2
Sunt posesorul unui FF2, fabricatie 2007, echipare Trend Collection. As dori sa montez un sistem audio aftermarket, compus din difuzoare pe componente de 16,5 cm si un mp3 player Pioneer.
Intrebarea mea este, daca difuzoarele pe componente de 16,5 cm pot fi instalate in locasurile originale prevazute din fabrica (dupa telefoane pe la toti dealerii Ford, nu am reusit sa aflu cu exactitate daca difuzoarele originale de mid-bass au 13 cm sau nu, desi la o privire din exterior asa pare).Daca pt. tweeterele aftermarket prespun ca masca originala poate fi indepratata si montate in locasurile originale ale masinii, pt. difuzoarele de mid-bass de 16,5 cm, nu stiu daca acestea pot fi montate in locasurile deja existente (problema de diametru si adancime).A montat cineva asa ceva pe masina sa, fetele usilor sunt usor de dat jos, se poate face o antifonare corespunzatoare cu un material insonorizant gen Dynamat, etc?
Deasemenea, as dori sa stiu daca adaptoarele pt. comenzile audio de pe volan, care se gasesc la Metrafo, se potrivesc cu masina mea (in cazul unui mp3 player Pioneer de ultima generatie).
Multumesc anticipat!
-

silkk - Ford Freak
- Maşina: Focus sedan

.....diferit