de adip1962 » 13 Apr 2020, 16:05
Ciprian, ce inseamna MREE?
In mod normal, sd-ul original are vreo 3,6-3,8 GB (diferenta pana la 4 GB este data de o partitie invizibila, criptata, care impiedica multiplicarea). Daca are Rusia, ar trebui sa aiba si Moldova & Ucraina. Ori dimensiunea e cam mica. Este posibil sa aiba doar Romania si Bulgaria desi parca e cam mare doar pentru doua tari.
Referitor la partitia criptata, pacht-ul care l-am dat jos de pe gpspower, anihileaza criptarea. Trebuie copiat doar folderul criptnav. Habar nu am cine l-a conceput, poate chiar Ford.
Ma gandesc ca daca mai intram in vorba cu cineva din Moldova noastra. putem mai usor identifica care sunt fisierele pentru Romania & Bulgaria (stergand pe rand cele 3 fisierele cu acelasi numar si introducand sd-ul in gps pentru a vedea ce lipseste). Apoi e mai simplu de redenumit/adaugat fisierele noastre in cele doua foldere (varianta vestul Europei) unde ar trebui sa fie. Asa cum cred eu ca gandesc cei de la TomTom, Romania & Bulgaria ar trebui sa fie fisierele cu numarul cel mai mic (am impresia ca le numeroteaza din vest catre est).
Interesul meu este legat de setarea unei rute catre vestul Europei. Chiar daca nu are toate autostrazile tarii, poti avea un orizont de timp.
Iar Waze nu poate calcula distante lungi. Revenind, neavand harta Romaniei trebuie sa astepti pana ajungi in Ungaria si apoi sa setezi o destinatie.
Eu si #Sanndo, avem harti 2017 - vestul Europei fara Grecia - download-ate de pe Gpspower.
PS. Ca si diferenta, sd-ul cu vestul Europei 2017 are 4,41GB, 6850 fisiere in... 25 foldere (unul mai mult ca la tine).
#Sanndo, what do you think?
[i]Am avut 8 masini. Am condus multe altele. Dintr-un motiv total necunoscut, Focus imi place cel mai mult, asa ca am recidivat si sunt la al 3-lea. Si ultimul...[/i]