de PH3N0M3N » 03 Noi 2011, 23:39
@George_eu25 daca masina este luata de noua de la ford, ar trebui sa gasesti codul in cartea unitatii audio, sau pe vreun sticker pe care trebuie sa-l primesti la achizitionarea masinii. daca acesta este cazul, dute peste cei de la reprezentanta de unde ai luat masina.
Daca ai luat-o SH, atunci intervin alte chestii...
Si apropo de raspuns, crezi ca cei care ajuta pe aici, au o rabdare exceptionala sa repete acelasi mesaj de 1000 de ori? Totul se face voluntar. Modul prin care ti se raspunde este influentat si de "lenea" unora de a citi cateva posturi inainte sa scrie el ceva, mai ales cand cere ceva. Pe de alta parte, citind ce scrie mai sus, un pic de rabdare ar trebui sa ai, pentru ca deasemenea alx2009 nu-i non stop pe forum, dar ajuta de fiecare data cand poate, iarasi, voluntar si nu contra cost. Daca te grabesti, exista reprezentante...
@Shmeny din pacate, nu cred ca poate vreun coleg forumist sa te ajute. Daca poate, inseamna ca gresesc eu, dar fara sa vreau, chiar nu tin minte pe cineva care sa poate...
Sfatul meu e sa te interesezi pe la o reprezentanta/service ford sa vezi ce se poate face. Cand unitatea e blocata definitiv, e cam nasol. Vezi daca pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru deblocare merita, pentru ca sigur poti gasi o alta unitate audio... Compara variantele..
Succes.
• • Topic dedicat forumistilor din Constanta
• Multumesc pentru ajutor tehnic: marius3k • adispan • vali • maddogul & co.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯