de Marcel58 » 17 Aug 2013, 04:04
Buna ziua,
Am un Ford Fusion 2007 pe benzina, la care obisnuiesc sa scot borna de la baterie pt. ca conduc f. rar masina si consumul mic de la alarma uneori imi descarca complet bateria, mai ales iarna cand nu prea ies cu ea decat odata pe luna.
Imi stiu codul original de la radio (al am chiar notat in manualul de utilizare).
Deobicei, dupa ce reconectam la loc borna bateriei, puteam sa introduc codul pe tastatura radioului in formatul 1,2,3,4 apoi apasam pe tasta cu nr.5 pt. confirmare si radioul accepta codul.
Deunazi, dupa ce am recondectat la loc borna bateriei, am intrat in masina si pe display se afiseaza mesajul uzual care ma invita sa tastez (formez) codul. Mesajul este in formatul:
CODE...xxxx CODE 300
Problema mea: recent, atunci cand apas pe (oricare) din tastele 1-5 nu se intampla nimic, adica pe display-ul radio-ului nu imi apare nici un numar (de obicei imi apareau numere intre 1 si 0). Am incercat sa sting/reaprind radio-ul, am incercat sa scot si sa reconectez borna de la baterie, insa acelasi lucru: tastele 1-5 nu primesc imput, nu se inregistreaza pe ecran nimic, parca nici nu asi atinge tastele.
Rog sa ma sfatuiti ce asi putea incerca in aceasta situatie in care cunosc codul Radio-ului dar tastele de imput "nu primesc" nici un semnal atunci cand apas pe ele.
Multumesc anticipat!
Marcel