@jupanukamikaze: Am citit o postare a ta in care scriai ca atunci cand folosesti carkit-ul, auzi convorbirea undeva in zona torpedoului, iar muzica nu se opreste. As vrea sa fac putina lumina in chestia asta, caci m-a interesat sa-mi montez un carkit.
1. Atunci cand ai cautat cu telefonul, scriai ca ti-a aparut textul "Nokia CK7-5W". Acesta este unul dintre cele mai uzuale carkit-uri fabricate de Nokia si NU este aftermarket, este cat se poate de original. Acest carkit are marele avantaj ca poate functiona atat in forma clasica, avand un suport de telefon in care se aseaza telefonul (trebuie suport specific pentru tipul de telefon folosit), dar poate functiona si cu tehnologia Bluetooth, avand modulul incorporat.
2. Configuratia completa a acestui carkit este cu difuzor suplimentar. Insa, atunci cand se face instalarea carkit-ului in masina exista si posibilitatea de a folosi unitatea audio si difuzoarele masinii, DOAR daca unitatea audio permite acest lucru.
3. Faptul ca tu auzi conversatia undeva sub torpedou inseamna pentru mine ca cel care a facut instalarea ti-a montat difuzorul suplimentar fie pentru ca asa i-a fost mai usor, fie pentru ca nu a stiut cum sa faca legaturile la unitatea audio a masinii, fie pentru ca unitatea audio a masinii nu permite conectarea unui carkit.
Daca vrei sa faci instalarea corect si sa se intrerupa muzica si sa auzi conversatia in difuzoarele masinii, ar trebui sa imi spui ce unitate audio ai montata pe masina pentru a stabili daca este posibila conectarea carkit-ului la unitatea audio. In cazul in care vrei sa faci aceasta modificare, putem discuta detaliile.
Sper ca cele de mai sus au reusit sa lamureasca o parte din intrebarile legate de carkit-ul CK7-5W

.
PS: daca cineva doreste sa renunte la carkit-ul CK7-5W, ma ofer sa-l demontez si sa las locul curat

.