Instalare CD-Changer MP3 SONY pe Focus
Sunt pe cale sa achizitionez un cd mp3 cu magazie incorporata de 6 cd-uri...model Sony...din cele care se monteaza acum pe noul Mondeo sau pe ST.....cel din poze...
Eu detin pe masina mea un CD care e tot ultimul model din 2007 dar e varianta cu cd-uri normale...track...dar are perfect aceeasi forma.....nu stiu ce serie are ...ar trebui sa cobor la masina....
In fine....cel ca il vinde spune ca a vorbit cu cineva de la un atelier unde se monteaza sonorizari ...si ca....dupa ce se monteaza noul cd pe focusul meu trebuie facuta o corelare cu masina.....chestie de coduri sau nush ce....ca nici el nu a inteles bine.....
A auzit cineva de chestia asta?...amanunte ceva...?
Multumesc anticipat.
Eu detin pe masina mea un CD care e tot ultimul model din 2007 dar e varianta cu cd-uri normale...track...dar are perfect aceeasi forma.....nu stiu ce serie are ...ar trebui sa cobor la masina....
In fine....cel ca il vinde spune ca a vorbit cu cineva de la un atelier unde se monteaza sonorizari ...si ca....dupa ce se monteaza noul cd pe focusul meu trebuie facuta o corelare cu masina.....chestie de coduri sau nush ce....ca nici el nu a inteles bine.....
A auzit cineva de chestia asta?...amanunte ceva...?
Multumesc anticipat.
- Fişiere ataşate
-
- Ford%20Mondeo.JPG (5.52 KiB) Vizualizat de 3203 ori
-
- Ford%20Mondeo%201.jpg (8.93 KiB) Vizualizat de 3198 ori
Ultima oară modificat de toxicristi pe 08 Feb 2008, 19:18, modificat de 2 ori în total.
Motiv: titlu neelocvent
Motiv: titlu neelocvent
Focus C-max 2.0 TDCI Titanium 2012
-
Thor - Ford Freak
- Maşina: Ford