Audio/Video/Navigatie

Cd-playerul are iesire subwoofer?

Cum se poate da muzica mai tare ?

Cd-playerul are iesire subwoofer?

Mesajde Alex_1121 » 19 Mai 2008, 20:03

Salut,ma gandeam sa-mi pun un sub. pe masina,si nu prea sunt incantat de faptul ca trebuie sa merg la ford pt asta,am pe cineva care se ocupa cu asa ceva si mi l-ar monta fara probleme.
Vroiam sa va intreb daca unitatea mea audio are cumva iesire de sub,asta ar simplifica mult lucrurile :(
Fişiere ataşate
pic.JPG
Alex_1121

Re: Cd-playerul are iesire subwoofer?

Mesajde AlexBanu » 21 Mai 2008, 10:36

Unitatea ta nu are rca-uri pt sub.(iesire sub)
Incearca cu un adaptor de nivel HI-LOW ceva de calitate gen Stinger, Helix. Pretul e de maxim 70 lei.
www.TuningChip.ro- Anulare Filtru de particule DPF OFF - Resoftari de putere Chiptuning
0722.942.008 / 0765.44.64.22
AlexBanu
Ford Freak

Re: Cd-playerul are iesire subwoofer?

Mesajde Alex_1121 » 29 Mai 2008, 18:27

Salut din nou...
Am vorbit la Ford si nu vor sa se bage sa-mi instaleza subwooferul :(
Vroiam sa va intreb ce trebuie sa fac ca sa pot sa-l instalez singur acasa...
1 De unde iau curent?daca iau de la baterie ,pe unde as putea sa bag firele,gasesc vreo gaura prin bord?
Sau pot sa ma alimentez direct de la priza de la scrumiera?
2 De unde iau semnalul pt amplificator,...?adica cineva care se pricepe are sanse sa se descurce sa-mi traga semnal fara sa lase urme?
Multumesc
Alex_1121

Înapoi la Audio/Video/Navigatie