Audio/Video/Navigatie

nu merge radio.....

Cum se poate da muzica mai tare ?

nu merge radio.....

Mesajde brezy » 09 Iul 2008, 21:52

sal....am si eu o problema cu radio nu se opreste pe nici o frecventa....scaneaza intr-una...se opreste doar dak o opresc io pe frecventa care vreau si imi ia ceva timp sa ma sincronizez.......un amic mia zis k e de la antena....dar am scos cdplayerul afara(nu e cel original e unu blaupunkt) si antena aia e fixata in spate....si probabil are ceva pe fir....stie careva km dau jos antena de pe masina eventual sa o skimb....
brezy
Ford Freak

Maşina: ford focus 2001..1.8 tdi.55kw

Re: nu merge radio.....

Mesajde Maskatu » 11 Iul 2008, 09:23

tu ai antena propriu-zisa, adica pe masina? sau ai antena pe firele de incalzire de pe luneta?
Maskatu
1nsane Member

Mesajde brezy » 12 Iul 2008, 15:30

cred k pe masina.....adik sigur pe masina
brezy
Ford Freak

Maşina: ford focus 2001..1.8 tdi.55kw

Mesajde Maskatu » 12 Iul 2008, 21:15

poi daca ai pe masina nu ai cum sa nu fii sigur... inseamna ca ai antena aceea neagra pe plafon. deci trebuie sa verifici antena masinii, defapt legaturile de la capatul care vine la radio si capatul care intra in antena propriu zisa de afara. La "mijloc" nu are ce sa fie.... decat sa fie cablul sectionat ceea ce nu e probabil.
Alta idee simpla: Ia o bucata de cablu de antena si leago de un fir ceva sau o antena de radio veche, si vezi daca merge asa. sau te duci si cumperi antena digitala si o fixezi pe un geam ceva.... scapi de km de cabluri, dar e mai practica si prinde mai bine. dar cel mai bine verifica antena cap coada a masinii.
Maskatu
1nsane Member

Înapoi la Audio/Video/Navigatie