Cum se poate da muzica mai tare ?
16 Aug 2008, 00:06
http://www.car-sound.ro/promotii/magnat ... ion-2.htmlCum se instaleaza de exemplu asa ceva ? Are toata firaraia inclusa pachetul asta ? Si cam la ce pret final credeti ca s-ar ajunge cu tot cu montaj.
PS: Stiu ca s-a mai discutat pe forum atat, am citit de vreo 3 ore de ``mi-au sarit capacele`` dar inca nu m-am lamurit cum se leaga si unde, pe unde vine trasa firaraia, daca vor creste in putere si boxele sau v-a fi doar subwooferul. Va multumesc in prealabil pt explicatiile pe care le voi primi ( sper )
16 Aug 2008, 02:35
Cd6000 nu cred ca are iesire speciala pentru statie sau subwoofer, dar asta merge tras de la boxe
LINK (Intrari RCA + intrari semnal mare difuzoare)
16 Aug 2008, 13:31
pai si ala cum se instaleaza ? de unde iei semnalul `?
18 Aug 2008, 18:13
De la boxe "intrari semnal mare difuzoare" adica tragi 2 fire in paralel de la boxe si gata.
18 Aug 2008, 23:24
Acelasi pachet il am si eu...am luat semnal de la tweetere...cu ajutorul unui adaptor de semnal...mai trebuie curent direct de la baterie...si .... e gata
24 Aug 2008, 16:35
eu am luat semnal de la boxa spate dreapta... cablul pentru ea se afla in stalpul din dreapta.... pus un filtru high to low pass intre amplificator si ce am luat de la boxa si merge de minune
25 Aug 2008, 10:48
da, asa am aflat si eu intre timp, multumesc de raspunsuri, acum bani sa fie
30 Aug 2008, 13:00
$1 scrie:$2u am luat semnal de la boxa spate dreapta... cablul pentru ea se afla in stalpul din dreapta.... pus un filtru high to low pass intre amplificator si ce am luat de la boxa si merge de minune
sper sa nu par idiot, dar daca iei semnal de la boxa, aceasta va mai emite?
30 Aug 2008, 15:26
normal ca emite ... ca nu am desfintat firul care merge la la boxa... am legat filtru pe fire
01 Sep 2008, 19:21
Salut,
Bun ca am aflat si eu acum trebuie sa ma pregatesc cu banii pentru asa ceva:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... Bass_Pack/Si tre sa ma duc la Ford sa intreb daca se baga sa monteze asa ceva ca e in garantie mashinutza.
02 Sep 2008, 09:54
eu nu am montat statia la ford.... iar cand am fost la reparatii si reviziie nu a comentat nimeni nimic....