Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

sfat achizitie mp3 pt masina

09 Dec 2008, 10:48

salutare la toata lumea
Am tratat cu Mos Craciun :) sa imi aduca un mp3 pentru forduletul meu. As inclina catre unul din gama CDX de la SONY . Unii spun ca Pioneer ar fi mai bune ca si calitate a sunetului. CE imi recomandati? Toate modelele Sony sau Pioneer au si interfata (mufa adaptoare) pentru a putea folosi in continuare comenzile de pe volan?
Va multumesc anticipant

Re: sfat achizitie mp3 pt masina

09 Dec 2008, 16:47

Sincer...nu se compara Sony cu Pioneer...nu in segmentul car audio ;) . In plus, la majoritatea Sony-urilor am vazut ca butoanele sunt foarte mici, iti trebuie lupa si penseta ca sa le actionezi...iar noaptea e chiar riscant sa incerci sa schimbi directorul cu muzica, de ex.
Am si eu un Sony...scos de pe Focus (fara telecomanda pe volan ca nu are masina)...si nu-l scot la vanzare ca nu am ce lua pe el (ca doar nu-s nebun sa cer pe el pretul din magazin iar jumatatea pretului din magazin e fix-pix)...il tin de rezerva. Orienteaza-te spre Pioneer, clar, preferabil cu iluminat pe verde...ca sa dea bine cu luminile de la Focus 1, noaptea ;) .

09 Dec 2008, 17:55

Ca si calitate a sunetului nu as recomanda Sony, cu toate ca mi-am luat unul; am auzit Alpine, Kenwood, Pioneer si toate aveau un sunet mai natural, mai clar, decat Sony.
Nu este chiar zdranganitoare insa diferenta este sesizabila chiar si de o ureche mai neantrenata, ca a mea. Eu mi-am luat Sony fiindca era singura marca pentru care puteam sa-mi fac singur adaptorul pentru comenzile pe volan.
Unele CD-Player-e vin cu posibiliatea conectarii unei comenzi externe pe fir, aceasta posibilitate fiind materializata intr-un conector (uzual o mufa jack de 3.5mm mama). Suplimentar vei mai avea nevoie de un adaptor (un dispozitiv electronic) care sa faca translatarea din formatul semnalului oferit de comenzile de pe volan (specific masinii tale) in cel inteles de catre player (asta daca nu cumva iti cumperi un joystick de la aceeasi firma, ramanandu-ti problema adaptarii mecanice a acestuia pe coloana volanului).
In concluzie, orice model ai alege, pe langa necesitatea suportului pentru comenzi pe volan din partea player-ului vei mai avea nevoie si de un adaptor (care nu e doar o simpla "mufa adaptoare").

09 Dec 2008, 18:02

Cu mentiunea ca acea telecomanda (de la Pioneer) care se ataseaza pe volan...si care e mai complexa decat telecomanda Focus-ului...se potriveste doar cu anumite modele (high-end, mai scumpe).

http://www.pioneershop.ro/530?PHPSESSID ... 91175a0454

I-am intrebat si eu ceva pe respectivii si am primit dupa doua zile un raspuns in doi peri.
Dar preturile cele mai mici acolo le gasesti, pe http://www.pioneershop.ro

23 Ian 2009, 14:57

Iti recomand sa alegi unele din fama Kenwood,calitate destul de buna a sunetului si majoritatea cd-playerelor din comert sunt compatibile cu comenzile de pe volan la multe masini.un prieten si-a cumparat unu pe ford focus si ii merg comenzile,si eu am tot un kenwood dar nu am comenzi pe volan :(
Răspunde