Audio/Video/Navigatie

siguranta pe fir de alimentare

Cum se poate da muzica mai tare ?

siguranta pe fir de alimentare

Mesajde manelo » 16 Feb 2009, 20:12

sal.....mai ceva:D la amplificator am o siguranta de 20A.....am fost azi sa imi cumpar un soclu dinala cu siguranta care se pune pe fir cat mai aproape de baterie si nu stiu ce siguranta sa pun pe fir.....ala de la magazin mi-a dat de 30 A.....altii spun k de 20 mi-ar trebui.....si am de 30....maine ma pun sa imi montez subwooferul si nah...ma poate ajuta cineva? e buna aia de 30 A sau imi tre neaparat de 20? ms :D :-" ;)
manelo
Incepator

Maşina: ford focus 1

Re: siguranta pe fir de alimentare

Mesajde Atupi » 17 Feb 2009, 07:57

$1 scrie:$2al.....mai ceva:D la amplificator am o siguranta de 20A.....am fost azi sa imi cumpar un soclu dinala cu siguranta care se pune pe fir cat mai aproape de baterie si nu stiu ce siguranta sa pun pe fir.....ala de la magazin mi-a dat de 30 A.....altii spun k de 20 mi-ar trebui.....si am de 30....maine ma pun sa imi montez subwooferul si nah...ma poate ajuta cineva? e buna aia de 30 A sau imi tre neaparat de 20? ms :D :-" ;)

Amperajul sigurantei depinde de puterea consumata de amplificatorul tau.
Ford Fiesta TDCI 2005
Atupi
Gold Member

Re: siguranta pe fir de alimentare

Mesajde Smiley » 17 Feb 2009, 09:27

este vorba doar de firul prin care alimentezi amplificatorul? daca da, atunci eu cred ca e buna si aia de 30.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Înapoi la Audio/Video/Navigatie