de menosu » 06 Sep 2010, 21:10
Salut onorabili domni.Am o intrebare legat de pierderea frecventei .Am un Mondeo Mk3 cu navi Blaupunkt ,cand bag modulatorul f.m. cu stik -ul de rigoare prinde frecventa dar dupa care sare din frecventa si -si cauta singur un post de radio care banuiesc ca are transmisia mai puternica .Ideea e ca nici pe cablul de la mufa auxiliara nu prea vrea sa mearga ,ba merge pe un canal ,,left ba pe celalat right .Sincer am schimbat vreo 3 modulatoare si tot degeaba .Daca fac proba la modulator la un span de radio c.d. merge fara probleme,am mai schimbat si vreo 3 antene ca am zis ca e din antena ,ca originalul care l-am avut cu g.p.s. mi l-au furat ca dee suntem in romania patria tiganilor .Culmea culmilor dupa ce mi-au rupt antena am pus o sarma tin sa va spun ca mergea struna dupa ce am pus o antena de Renault numai mergea la fel ,sarea din frecventa i-si cauta singur un post de radio care emite mei puternic e.t.c.cert e faptul ca acum am pus o antena de VW passat cu g.p.s. si merge mai binisor dar nu atat de bine cum mergea cu sarma sau cu antena originala
Astept un sfat de la niste fordisti priceputi sa pot asculta si eu ce muzica vreau ,
Va multumesc anticipat