Audio/Video/Navigatie

Mio P550 + Aux

Cum se poate da muzica mai tare ?

Mio P550 + Aux

Mesajde zamolxes » 10 Apr 2007, 09:37

Mneata.

Deci mi-am luat un Mio P550. Am pus pe el winampaq care merge excelent.
Dar se aude incet. M-am gandit sa-mi fac dintr-un walkmen (la ideea unui prieten, nu e originala) un fel de amplificator (adica sa-i scot partile in miscare, motorul si sa ii pun o mufa stereo mama in loc de cap de redare). In afara de aceasta metoda...mai exista vre-una sa pot sa aud si eu muzica asa cum se aude direct de pe un cd? Cu alte cuvinte: tare.
Ford Mondeo Ghia 2.0l TDCI 130BHP

B-77-BLD
zamolxes
Ford Freak

Re: Mio P550 + Aux

Mesajde muzica9 » 23 Apr 2007, 23:47

$1 scrie:$2In afara de aceasta metoda...mai exista vre-una sa pot sa aud si eu muzica asa cum se aude direct de pe un cd? Cu alte cuvinte: tare.

da exista! adaptor ipod care se leaga la head unit-ul original in locul unei mag de cd. emuleaza magazia de cd practic. se aude perfect clar+ comenzile de pe volan functioneaza normal(volum + next/prev track).

cost 500 ron + costul unui ipod(oricare generatie)
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Re: Mio P550 + Aux

Mesajde feste » 07 Aug 2007, 00:10

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2In afara de aceasta metoda...mai exista vre-una sa pot sa aud si eu muzica asa cum se aude direct de pe un cd? Cu alte cuvinte: tare.

da exista! adaptor ipod care se leaga la head unit-ul original in locul unei mag de cd. emuleaza magazia de cd practic. se aude perfect clar+ comenzile de pe volan functioneaza normal(volum + next/prev track).

cost 500 ron + costul unui ipod(oricare generatie)

salutare
ai vreun link pt acest adaptor?
ca tot caut si nu gasesc si nu prea as vrea sa ma apuc eu de improvizatii.... :evil:
mersi
Ford Mondeo Clipper 2003, 2L TDDI 90 CP, WF0WXXGBBW3T49418
feste
Incepator

Înapoi la Audio/Video/Navigatie