Audio/Video/Navigatie

Montare difuzoare si radiocasetofon

Cum se poate da muzica mai tare ?

Montare difuzoare si radiocasetofon

Mesajde tea_dea » 01 Apr 2010, 22:58

Din cat am rasfoit, n-am gasit un subiect similar cu cel deschis de mine; daca ma insel cumva, imi cer scuze si rog un moderator sa-l mute :D

Asadar, sunt de cateva zile posesoarea de Fiesta '97 si draguta de ea nu are montat casetofon. Dupa spusele sotului, nici nu a avut, pentru ca plasticul din spatele compartimentul rezervat radiocasetofonului nu este spart/rupt si nu se vede nici un fir.

Intrebarea este:masinutele din generatia ei au montate din fabrica difuzoare sau trebuie sa le cumpar si pe acelea? Adica e posibil sa aiba difuzoarele montate iar radiocasetofonul sa fi fost optional sau daca n-are casetofon, n-are nici difuzoare?

Inca nu am avut timp sa ne uitam sa vedem daca sunt doar mastile pentru boxe(ca de probat n-aveam cum :)) )
Vreau sa fiu un om frumos, nu un chip frumos!
tea_dea
Zuzulina

Re: Montare difuzoare si radiocasetofon

Mesajde aszmhod3us » 03 Apr 2010, 12:07

Buna si bine ai venit,

Cred ca trebuie si difuzoarele cumparate. Din fabrica este optiunea "Radiocasetofon cu X boxe". Deci daca nu are nici radiocasetofon nu a avut de ce sa ii puna difuzoarele. Stiu ca si la alte marci s-a procedat asa de la producator.

Oricum se poate verifica destul de usor, scotand masca de plastic de la portiera. (E prinsa in cleme de-a lungul ei).
aszmhod3us
Member

Maşina: Mondeo HEV Vignale

Re: Montare difuzoare si radiocasetofon

Mesajde tea_dea » 05 Apr 2010, 22:01

Hristos a inviat!

Multumesc de raspuns. S-a uitat si sotul intr-o zi si a zis ca nu are boxe/difuzoare.

Cand am creat subiectul m-am gandit la faptul ca atat boxele, cat si radiocasetofonul se pot monta de orisicine si aveam de gand sa va intreb cum se procedeaza. Intre timp m-am "luminat" ca ar fi nevoie sa fie montate de cineva cunoscator in domeniu.
Cred ca titlul pentru subiect este oarecum impropiu asa ca subiectul s-ar putea sterge :D
Vreau sa fiu un om frumos, nu un chip frumos!
tea_dea
Zuzulina

Înapoi la Audio/Video/Navigatie