CD 4500 RDS E.O.N
A mea Fiesta Mk6 are un CD 4500 RDS E.O.N care, desi nu am masina decat de vreo saptamana, deja ma nu imi mai place deloc. Motivul ar fi faptul ca nu stie decat CD-uri audio si alea doar daca sunt presate sau CD-R. Fiind obijnuit cu toata colectia de muzica (sau macar cu vreo cateva zeci de albume) la indemana mereu, acum ma simt ca un peste pe uscat.
Asa ca am cautat modalitati de a imbunatati situatia.
1. Modulator nu se prea pune problema
2. Schimbat unitate... poate mai incolo cand o sa am chef sa gasesc toate componentele auxiliare si sa desfac bordul.
3. CD changer (de fapt un emulator)
Ultima optiune ar fi probabil cel mai usor de implementat daca as sti sigur ca 4500 are suport pentru asa ceva. Din ce am gasit aici:
se pare ca mufa exista (5000 am aflat ca are suport pentru magazie). Insa pe panoul frontal nu exista un buton care sa ateste acest lucru.
Deci... intrebarea mea este: Are 4500 suport pentru magazie sau ba?
Va multumesc!
PS: Cineva imi zicea ca ar exista un fel de playere cu memorie flash care ar avea interfata de magazie de CD-uri si ar putea fi montate in loc.
PS2: Un manual ceva mai serios al acestei unitati multimedia exista pe undeva sau trebuie sa ma multumesc cu ce am gasit prin manualul masinii?
Asa ca am cautat modalitati de a imbunatati situatia.
1. Modulator nu se prea pune problema
2. Schimbat unitate... poate mai incolo cand o sa am chef sa gasesc toate componentele auxiliare si sa desfac bordul.
3. CD changer (de fapt un emulator)
Ultima optiune ar fi probabil cel mai usor de implementat daca as sti sigur ca 4500 are suport pentru asa ceva. Din ce am gasit aici:

se pare ca mufa exista (5000 am aflat ca are suport pentru magazie). Insa pe panoul frontal nu exista un buton care sa ateste acest lucru.
Deci... intrebarea mea este: Are 4500 suport pentru magazie sau ba?
Va multumesc!
PS: Cineva imi zicea ca ar exista un fel de playere cu memorie flash care ar avea interfata de magazie de CD-uri si ar putea fi montate in loc.
PS2: Un manual ceva mai serios al acestei unitati multimedia exista pe undeva sau trebuie sa ma multumesc cu ce am gasit prin manualul masinii?
- daniel_dur