Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Amplificator Fusion 900w ...

20 Oct 2010, 01:25

De curand am facut rost de un amplificator Fusion 900w modelul trebuie sa ma uit pe el ca nu il stiu si scrie ca ar avea 900w...dar ma indoiesc sa aibe atat de mult! Are 2 canale, o singura siguranta, amplificatorul este destul de mare si greu in comparatie cu alte amplificatoare! Daca cumva gasiti modelul va rog sa imi dati vreun raspuns in legatura cu acesta...ma intereseaza daca scoate ceva bass pe un sub de 300w... Astept raspuns

Re: Amplificator Fusion 900w ...

21 Oct 2010, 23:24

eu am amplificator de 200 w si tub de bass de 400 w si da in el de tremura si oglinzile pe masina...o sa se auda si pe al tau mai bn...pt ca la tine e amplificatorul mai mare decat tubul de bas. numa ca nu trebuie sa dai amplificatorul tare ca arzii tubul de bass.;)

22 Oct 2010, 08:17

http://www.fusionelectronics.com/europe/2006-7-powerplant-amplifier-manual-136/product-manual.aspx
aici gasesti manualul de utilizare, se pare ca amplifu daca e legat in punte scoate doar 430W 8-} , oricum e peste uzual #:-S

25 Oct 2010, 20:10

Am un subwoofer de 300w crezi ca o sa se auda bine? Pe statie montez numai subwoofer-ul ... puterea vreau sa se duca toate la el este bine ?

26 Oct 2010, 10:37

Daca statia este mai puternica decat poate duce un difuzor se va auzi mai bine decat daca ar fi invers (nu o sa ai parte de cliping), dar mare atentie!!! nu baga in dif mai mult decat poate. Limiteaza puterea din gain-ul amplifului astfel cand dai spre maxim playerul sa nu ajunga si amplifu spre max.

26 Oct 2010, 10:47

Merci mult werty ... sper sa nu termin dif ... eu nu prea am inteles partea cu preluatul semnalului sonor! De exemplu statia este dual channel .... Eu de unde preiau semnal ? nu am acel adaptor hi-low si nu vreau sa dau banii pe unul .... ma gandeam sa preiau semnal de la difuzoarele de pe spate din usi ? este bine ? altcumva nu stiu cum ... si daca da se poate lua cum iau de la amandoua ? sa pun dual channel ? astept raspuns ...

26 Oct 2010, 14:41

Din cate am citit in pdf amplifu tau nu are intrare "line in", asa ca o sa ai nevoie de asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_de_nivel_High-Low/ ca sa poti conecta la boxele spate.
Explicatii mai detaliate de ce si cum gasesti aici http://www.bcae1.com/ la pagina "Line Output Converters". (selectia se face in dreapta paginii)
Pe acest site gasesti foarte multe explicatii despre ce inseamna car audio, fara legende care circula pe net (si cu detalii tehnice :D )

26 Oct 2010, 17:57

Werty merci mult ... chiar o sa-mi fie de ajutor ... mai am un amplificator ce zici de el ? asta e mai bun decat fusion-ul ?

SUB-ZERO Ice (SPLA350)
350 watts 2 Channel Mosfet Amplifier

-Full Mosfet Circuitry
-Bridgeable
-Subwoofer Crossover Switch
-Adjustable Gain Switch
-Thermal Protection
-Short Circuit Protection
-Overload Protection
-Soft Turn-ON CIrcuit
-Low Level Input
-Gold Plated RCA Jacks, Power & Speaker Terminals

Merci mult pentru sfaturi si raman dator ....

26 Oct 2010, 19:25

Daca ai pe mana ambele scule, cred ca o auditie face cat 1000 de cuvinte. Fa un test si singur vei sti care e mai potrivit pentru tine. Din ce specificatii ai expus nu pare cu nimic special.
Răspunde