Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

MP3 player / Receptie FM

11 Iun 2007, 16:31

Buna ziua la toata lumea.

cand mi-am luat focusul, m-am gandit sa-i pun deajuns de multe chestii pe el a.i sa nu ma apuce jalea dupa ce imi iau masina noua ca cutare are nu stiu ce pe masina si eu n-am.. :)
Dar mp3-ul este super dezamagitor in ceea ce priveste receptia FM. In rest, la cum arata si cum se aude de pa CD e totul ok..., multi prieteni mi-au spus ca se aude belea...
Dar radio-ul nu face decat zgomot... nu muzica.. :)
Am semnalat si la service (la colina), si mi-au zis ca SONY a dat un comunicat nu's ce cum ca la noi nu se prinde din cauza modului in care emit statiile de radio.
Are cineva vreo solutie la problema asta.. ? (apropo am aflat ca ar fi aceeasi problema si pe aparatele de la C4..)

Merci,

Mugur C.

11 Iun 2007, 16:58

Salutare. S-a mai discutat, dar nu imi e greu sa fac un post nou :)
deci.....incearca sa skimbi antena, ca am inteles ca pe urma se aude mult mult mai bine. Gasesti pe net de cumparat antena noua. Nu lua de la dealer.
Bafta.

11 Iun 2007, 17:45

Parca am vazut pe undeva si antene "active", care ar avea si un mic amplificator in acelasi pachet.

Poate gasesti numai amplificatorul, separat, si lasi antena originala.

O cautare pe google s-ar putea sa te ajute.

12 Iun 2007, 08:44

acceasi problema am si eu cu sony mp3-ul meu pe radio se aude jalnic , ce antena sa schimb?cea de pe masina?dar ce are ca e f buna.sau la acre antena te referi de fapt?

12 Iun 2007, 13:09

nu vreau sa creez o dicutie noua, ... dar daca s-ar putea exact ce a mers si a fost ok pentru alti membrii, si un loc de unde au luat ar fi super ...

Oricum am pus intrebarea la tuning pentru ca aici ma uitasem scuze...

merci frumos,

12 Iun 2007, 13:14

nu e nici o problema.....
pai din cate stiu eu....imi aduc aminte o discutie pe forum unde spunea cineva ca a skimbat antena si ca dupa se auzea foarte bine si pe FM! sincer.....nu mai stiu exact cand si la ce sectiune!

12 Iun 2007, 14:01

MOVED

28 Iun 2007, 11:27

Am dat si eu search si nu am gasit o solutie la problema postata de mine.
Astept in continuare sa vad daca stie cineva exact ustensila care rezolva problema receptiei proaste FM pe MP3-playere.
Daca gasesc eu la vreun furnizor de chestii din astea si merge dau mai departe.

zi buna ... si bafta.

10 Iul 2007, 10:16

...
Răspunde