Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Montare antena diversity

09 Apr 2011, 10:37

Pentru ca am in continuare probleme cu receptia radio in masina, ma gandesc sa leg si antena diversity la unitatea radio.

Luneta masinii are antena diversity (se vad firele in parbriz si langa al treile stop de frana, se vede un conector ca un fel de capsa [presupun ca ala este conectorul pentru antena diversity]).

Radioul meu este un Sony 6cd.

Intrebarea este, daca leg antena diversity la unitatea mea, va functiona? Sau am nevoie si de alte adaptoare?

Stiu ca este nevoie de un adaptor care uneste cele doua antele intr-unul singur. Problema este daca nu cumva si unitatea udio trebuie sa stie in vreun fel sa foloseasca cele doua semnale.

Re: Montare antena diversity

09 Apr 2011, 11:02

Unitatile audio care au diversity au intrare pt. 2 antene... daca nu ai asa ceva, nu ai ce face cu antena cealalta.
Problema in 80% din cazuri e de la tunerul radio din unitatea audio, nu de la antena.

Re: Montare antena diversity

09 Apr 2011, 16:42

Hmm.. unitatea mea nu are doua intrari. Dar daca as face legaturile in asa fel incat sa folosesc ca antena doar cea din luneta si sa anulez cablul de la antena de pe plafon. Crezi ca ar fi semnalul mai bun? Ma gandesc ca sarma aia din luneta are o expunere mai mare la semnal decat sarma aia de 40 de cm de pe plafon.
Răspunde