de BV04EDF » 31 Iul 2007, 00:02
Categoric iti trebuie o siguranta in plus cum a spus si CTT. Cat despre valoarea ei nu pot sa ma pronunt. Siguranta aia de 25A mi se pare cam mare, nu cred ca statia aia are asa putere sa arda siguranta aia. Incearca cu una de 15A, daca se arde imediat ce-ai dat pe la maxim si cu ceva bas pune una mai mare, cum ar fi de 20A. Mare atentie cu cablul ala de alimentare, poate nu ti se pare nici o diferenta ca unul e transparent si celalalt nu, dar este. Cablul transparent este cablu siliconat (asta in cazul in care nu este un fake, ca e plina piata) si este foarte rezistent la variatiile de temperatura. Il poti recunoaste prin faptul ca e foarte maleabil, si izolatia aia aduce foarte mult cu siliconul transparent daca te-ai jucat vreodata cu asa ceva. Cablul cu izolatie normala iti va face probleme in sensul ca la iarna pe ger izolatia aia devine casanta, si de aici riscul mare de a face un scurt circuit. Pretul de 55.000 nu mi se pare deloc mare, in brasov cablul siliconat e 90.000 metrul.
ex Sierra 1,6 hatchback `82
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))