Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Problema Bluetooth/voice control

13 Mar 2012, 17:02

Am o problema cu bluetooth si voice control, la o unitate audio Sony cu mp3 pe focus 2 1.8 tdci, nu mai imi vede nici un telefon unitatea audio si nici butonul voice nu mai face nimic. Cam ce ar putea sa fie? Problema asta cred ca este de asta iarna de cand am scos bateria ca aveam probleme cu ea, la reconectare am bagat codul pt unitatea audio dar nu mai imi merge bluetoothl si voice controlul.

Re: Problema Bluetooth/voice control

14 Mar 2012, 20:02

Ai verificat sa fie pornit bluetooth-ul din meniu?

Re: Problema Bluetooth/voice control

18 Mar 2012, 11:27

Salutare,
la mine mai nou problema este ca nu se mai poate conecta nici un telefon la bluetooth-ul masinii. Se pot face setarile de pana acum(limba si volum), cand apas pe ambele butoane(al meu este un Parrot evolution ck 3000 pe un ford mondeo 2005 cu CD SONY 6000) imi spune ca se sterge memoria, dupa care imi spune sa imperechez telefonul, dar nu se vede nici un dispozitiv in meniul telefonului. Am auzit ca o solutie ar fi sa deconectezi alimentarea de la unitateta centrala a bluetooth-ului, dar nu stiu unde anume pot sa il gasesc in masina.
Stie cineva vreun mod de rezolvare la aceasta problema ?

Re: Problema Bluetooth/voice control

18 Mar 2012, 13:39

In mod normal unitatea este montata in spatele unitatii audio. Adica trebuie sa dai afara unitatea audio. Iar sursa de curent este luata de pe mufele cd-playerul printr-un adaptor interpus intre mufa masinii si mufa cd-ului. Deci scoti cd-player-ul si vei gasi cu siguranta unitatea centrala. Acel parrot cred ca are de asemenea un fir intre display/butoane si unitate centrala, deci mergi "pe fir" si o vei gasi. Sau scoti borna de la masina :D (vezi sa ai codul de cd).

Re: Problema Bluetooth/voice control

23 Mar 2012, 09:49

Intampin aceias problema ca si Fir3Storm, si solutia recomandata de alti colegi de pe forum este de a decupla modulul bluetooth care se afla prins pe spatele torpedoului.
Pentru a avea acces la modulul bluetooth, este necesara demontarea torpedoului.
Sper ca in acest weechend sa reusesc sa demontez torpedoul si sa resetez modulul pentru a vedea daca se rezolva problema.
Va tin la curent cu rezolvarea problemei

Re: Problema Bluetooth/voice control

23 Mar 2012, 15:20

eu am gasit o siguranta pe care am scos-o ca sa resetez modulul - e mai simplu decat sa desfaci torpedoul. din pacate nu mai tin minte exact care era - posibil cea pe care este legat radio cd-ul.

Re: Problema Bluetooth/voice control

23 Mar 2012, 21:49

Si ai reusit repornirea modulului bluetooth prin decuplarea acestuia de la alimentare?
Poate exista cineva care ne poate indica cu exactitate siguranta de la casetofon

Re: Problema Bluetooth/voice control

25 Mar 2012, 15:54

Revin cu informatii noi: Am reusit sa identific sigurantele care se afla pe traseul de alimentare a unitatii audio si a modulului bluetooth ( 108 si 112). Am decuplat sigurantele mentionate anterior si am asteptat circa 10-15 minute pentru a reseta sistemul audio, modulul voice contrao si bluetooth. Dupa repunerea sigurantelor in tablou a trebuit sa introduc codul de acces al casetofonului dar nu am reusit repornirea modululi voice control si bluetooth. Mai ramane sa demontez torpedoului si sa decuplezi modulul bluetooth, care se afla prins pe spatele torpedoului, si daca nu merge nici in felul asta nu stiu ce ramane de facut

Re: Problema Bluetooth/voice control

13 Feb 2019, 20:27

salut am un ford focus 2 din 2007..nu functioneaza bluetooth..am verificat daca am modulul bluetooth si ill am sub torpedou...cum pot sami dau seama daca modulul e bun sau stricat?are vreo siguranta??si boxele de pe portiere spate nu se aud..multumesc
Răspunde