Audio/Video/Navigatie

Cum introduc / scot DVD-ul la navi Blaupunkt TravelPilot NX?

Cum se poate da muzica mai tare ?

Cum introduc / scot DVD-ul la navi Blaupunkt TravelPilot NX?

Mesajde florinpopadiuc » 25 Mar 2012, 21:07

Salutare,de curand am reusit sa achizitionez un ff2 ( SH ) cu sistem de navigare Blaupunkt,ecran 7” cu touchscrean...si din pacate nu stiu unde este unitatea pt dvd-ul cu harta de navigare :cry: ( precizez ca am dvd-ul original cu harta europei de la blaupunk )...dar ce sa fac cu el,unde tebuie pus sa si mearga :?: Multumesc de ajutor
florinpopadiuc
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WF0SXXGCDS8L22485

Re: Navigatie Blaupunkt

Mesajde olteas01 » 25 Mar 2012, 21:54

Vezi in torpedou sau sub torpedou la picioare(unde e tabloul de sigurante) ar trebui sa fie unitatea DVD unde sa bagi si DVD-ul de navigatie. Daca gresesc poate stiu altii mai bine.
olteas01
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Titanium 1.6 TDCI
VIN: WF0KXXGCBKBY43507

Re: Cum introduc / scot DVD-ul la navi Blaupunkt TravelPilot

Mesajde DGAlexandru » 25 Mar 2012, 22:27

Pe Focus 2 au existat 2 modele de navigatii cu touchscreen:

Denso - care a fost montat si pe Mondeo 3.
Imagine

BlauPunkt NX - care a fost montat si pe Mondeo 4.
Imagine

Pt. inceput trebuie sa vedem ce navigatie ai tu.
Daca e Denso, atunci DVD-ul pt. navigatie se introduce in unitatea DVD care e in torpedou, deasupra acestuia, trebuie sa dai de o clema ca acesta sa coboare in interiorul torpedoului.

Daca e BlauPunkt NX, atunci trebuie sa tragi de butonul de reglaj volum a.i. sa-l scoti de tot, apoi sa tragi de partea de plastic din jurul locului in care a fost butonul. Dupa ce o scoti si pe aceasta, o sa vezi si fanta de introducere a DVD-ului. Ca sa scoti DVD-ul de acolo, trebuie sa intrii in meniul ascuns (apesi simultan pe butoanele NAV si Menu), apesi pe Eject DVD si apoi introduci codul de siguranta / deblocare al unitatii audio.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Re: Cum introduc / scot DVD-ul la navi Blaupunkt TravelPilot

Mesajde florinpopadiuc » 07 Apr 2012, 12:40

Merci mult ....
florinpopadiuc
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WF0SXXGCDS8L22485

Înapoi la Audio/Video/Navigatie