de amami » 22 Feb 2017, 23:46
Pentru ca nu este masina mea ca sa pot sa fac probele cind vreau si cum vreau, am intrebat daca cineva a introdus un card nou, cumparat sau luat de la altcineva, care este procedura. Adica apare scris sa "activezi" ( sa apesi pe ceva), sau daca nu este bun cardul scrie "eroare".
Am citit in topic dar nu reusesc sa gasesc despre asa ceva.
Eu am un Ford Focus din 2012 cu navigatie MFD, daca introduc un card care nu este valabil apare " eroare, controlati cardul", daca am introdus un card nou il recunoaste si cere sa faca update la versiunea noua care este pe card.
Revenind la acest sistem FX, am gasit ca ar merge totusi cu hartile de VW RNS 310, pentru ca si asta este tot Blaupunkt FX, iar in trecut cind hartile erau pe CD, pina la v.4 se facea CD-ul cu harta unei anumite tari (ex. Germania, sau Italia) se introducea discul in navigatie si aveai posibilitatea sa copiezi datele pe un card Sd, in meniu la navigatia ford am gasit acelasi lucru, numai ca eu am bagat direct cardul, nu se mai gasesc CD cu harti.
Are cineva vreun card, nu conteaza daca este vechi, si poate sa posteze structura lui?
De exemplu asa arata continutul de la cardul VW RNS 310
- Fişiere ataşate
-