Audio/Video/Navigatie

AJUTOR!, NAVIGATIA NU MAI RASPUNDE LA COMENZI/touchscreen...

Cum se poate da muzica mai tare ?

AJUTOR!, NAVIGATIA NU MAI RASPUNDE LA COMENZI/touchscreen...

Mesajde rycy04 » 10 Iul 2012, 08:41

Stimati colegi, am un mondeo mk4 / 2007 la care am montat navigatie-multimedia made china, cele ce se potrivesc direct in bord, de ceva vreme nu mai preia comenzile prin touchscreen, dar daca se deschide navigatia mai raspunde la cateva comenzi, care sa fie problema, softul sau screenul???Aveti idee unde pot remedia o astfel de problema in Bucuresti?Multumesc anticipat!
mama prostilor e mereu gravida ! si nu cu mine :).......si nici cu tine !
rycy04
Ford Freak

Maşina: mondeo 2007 / 2.0 tdci 130 hp / trend / sea grey
VIN: xxxXXXXXXXXXXXXXX

Re: AJUTOR!, NAVIGATIA NU MAI RASPUNDE LA COMENZI/touchscree

Mesajde valik82 » 21 Iul 2012, 23:01

in Bucuresti nu stiu,dar in Hong-Kong sigur!!! Cum dracu' iti iei ditamai masina de 10 mii de euro si pui trompeta chinezarie pe ea? Nu va inteleg!!! e ca si cum ti-ai lua ultima generatie de sistem Home Theatre si sa asculti pe el Florin Salam........
Normal ca e softul!odata ce nu se deschide mereu,aia-i problema. Sau verifica si tu conexiunile,poate ai noroc,si e vreun contact imperfect!
Imagine
valik82
Member

Maşina: Ford Focus 2 facelift

Mesajde Officer » 02 Aug 2012, 16:57

rycy04 ce model ai?

valik82 pentru ca o unitate care sa faca excelent ce poate sa faca o chinezarie rezonabil costa 1.500 de euro - adica 15% din valoarea masinii. Si sa stii ca nici chinezariile nu sunt ieftine la 1.500 - 2.000 de lei.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde rycy04 » 07 Aug 2012, 15:04

valik...astea sunt posibilitatile ;)
officer...este cumparat din china, de la audiosources, l ainceputul lui 2008 parca, era singurul model gasit in acel moment.
din pacate acum nu mai functioneaza deloc touch-ul :( nici nu stiu ce sa fac, maine incerc sa ma duc la un nene sa-l curatam, poate o fi ceva de la circuite....daca nu alt display, dar cum nu se gasesc posibil sa revin la unitatea veche sony, bafta!
mama prostilor e mereu gravida ! si nu cu mine :).......si nici cu tine !
rycy04
Ford Freak

Maşina: mondeo 2007 / 2.0 tdci 130 hp / trend / sea grey
VIN: xxxXXXXXXXXXXXXXX

Mesajde Officer » 17 Aug 2012, 14:44

Si eu am tot audiosources am si am avut probleme cu ea dar au trecut de la sine... poti sa te duci la nenea asta de la care am luat-o eu ca se pricepe... poate te ajuta. Are atelier undeva pe vacaresti. Da-mi un pm daca vrei mai multe detalii.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Înapoi la Audio/Video/Navigatie